2777
2789
عنوان

اونایی که سقط داشتین میشه بیاین...

98 بازدید | 9 پست

امروز ۱۲روزه سقط کردم تا پریشب دردای شدید داشتم امروز دوروزه یکم بهترم ولی خونریزیم شدیده تا کی ادامه داره به خدا خسته شدم کلافه ام.تو این ۱۲روز ۴بسته نوار استفاده کردم.تا کی ادامه داره؟میتونم قرص بخورم قطع شه یا ضرر داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو هفته خونریزی داشتم، خود به خود سقط شد. اگه تا دو هفته قطع نشد برو با دکتر مشورت کن

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
دکتر بهم ترنسید داد گفت روز چهاردهم بخور یواش یواش قطع میشه ولی خاستم از امروز بخورم از زن بودنم متن ...

پس شروع کن بخور دیگه

ماهچهره هستم 🍃 بابا خیلی دلتنگتم😔🖤 بابای مهربونو قهرمانم 🖤😞