2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگ ترین ارزوم چندتاست یکیش از این شرایط بیرون بیام و اونی ک دوستش دارم همیشه تو زندگیم باشه

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

🌸🍃من روزهای خوب را ،
من آرزویِ تمامِ مردمِ سرزمینم را آرزو می کنم ...
و می دانم که یکی از این روزهای بهاری ،تمامِ اتفاقاتِ خوب ، خواهند افتاد و درختانِ تحول ، جوانه خواهند زد
من بالای آسمانِ این شهر ، خدایی دیده ام که هر غیر ممکنی را ممکن می کند ،
می دانم روزی می رسد که خاطراتِ روزهای سخت را مرور خواهیم کرد ، نفسی عمیق خواهیم کشید و آرام , زمزمه خواهیم کرد ؛ " تمام شد " ...
من به معجزه ی امید و عشق ،
من به بزرگیِ پروردگارم،،،
ایمان دارم... 🍃🌸

انشالله به آنچه شایستگی شماست خواهید رسید

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌹

سلامتی داداشم

بزرگترین ارزوم اینه که تا 2-3 ماه اینده داداشم حس به پاهاش برگرده و بتونه راه بره

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
بزرگ ترین ارزوم چندتاست یکیش از این شرایط بیرون بیام و اونی ک دوستش دارم همیشه تو زندگیم باشه

ایشالله بشه برات عزیزم

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️

ارزوی من محاله ،یکیش اینه برم خارج اوووو انقدپول داشته باشم برم خارج بگردم،بپوشم عشق کنم.....برم کل شهرای ایران روسفر با مردمشون و کلا اداب ورسوم وشهرشون اشناشم.بخصوص لرستان کردستان 

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

مال من دست نیافتنیه، آرزویم اینه بشم ملکه چین، یا برم ملکه شون رو ببینم برم چین😑😑😂😂

حالا چرا چین؟

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات
مال من دست نیافتنیه، آرزویم اینه بشم ملکه چین، یا برم ملکه شون رو ببینم برم چین😑😑😂😂

یاخدد توخیلی بالایی😂😂😂

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️