2777
2789

طلاق با مرد هس میشه توضیح بدید نمیفهمم چرا؟!چرا ما زن ها انقدر باید زجر بکشیم بارداری و بچه داری و پریود؟!چرا ما زن ها ایقدر ندا زده ایم

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

خدا زده

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه و تحليل خودمو ميگم

چون زنها اكثرا بر اساس احساساتشون تصميم ميگيرن 

من بارها خواستم جدا بشم، اما همسرم نذاشته.

الان كه برميگردم، ميبينم چقدر دلايلم بيخود بوده.

اگه به من بود، خودم بدبخت ميكردم

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
من حق طلاق رو گرفته بودم از همسرم ولی همدیگرو دوست داریم و حالا اصلا مهم نیست واسم

عزیزم شوهری که بهت حق طلاق داده مشخصه اینقدر آدم باشعوری هست که باید هم دوسش داشته باشی

نمیدونم شاید چووون بعضی از خانم البته بعضی از اونا تا مثل شوهرشون میگه بالا چشمت ابرو فورا درخواست میدن برای طلاق طلاق برای حیاتی ترین اتفاقه نه چیزای ساده و پیش پا افتاده

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

ولی واقعا قابل درک نیست واسم خب اونا هم دوتا پا دارن دوتا دست دارن