2777
2789
عنوان

چراطب سنتی اینطوریه؟

214 بازدید | 23 پست

امروزدوتا تاپیک دیدم تویکیش میگفتن طب سنتی گفته تودوران پریود تودستشویی خودتونو نشورید ،تویه تاپیک دیگه هم میگفتن ازنظرطب سنتی غذاخوردن پشت میزغذاخوری برابدن اشکال داره 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

منبعشون چی بوده؟

ولشون کن

تیارا هستم عزیزان مدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته  یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم  شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیم  سوال شخصی جواب نمیدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ب عقلت رحوع کن😐

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

آدم چه چیزایی میشنوه به خدا تواین سایت همینه که خیلی جاها کنارکسی نمیشه چنددقیقه وایساد

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

دلیلش اینه توی کشور ما کسی همت نکرده طب سنتی رو مدون کنه. هرکی یهو حسش میاد که مطالعات طب سنتی انجام بده، بعد بدون پژوهش ارائه میده به ملت

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

به نظرم هرکسی تو چهارتا کانال راجبه طب سنتی خونده نباید بیاد بگه این درسته اون غلطه 

باید درسش رو بخونن یا باید برن پیش متخصص

در کل طب سنتی خوبه ولی طب پزشکی امروزه یه جاهایی واجبتره 

مثلا آویشن خیلی خوبه دمنوشش ضدعفونی میکنه ضد چرک هست ولی انصافا کار سفالکسین رو که نمیکنه

در حد اعتدال از جفتش بهره بردن بد نیست

به شخصه زمان عادت روزی دو بار دوش میگیرم مشکلی هم برام پیش نیومده

آدم چه چیزایی میشنوه به خدا تواین سایت همینه که خیلی جاها کنارکسی نمیشه چنددقیقه وایساد

رطوبت ک داخل رحم بشه باعث فیبروم وکیست میشه

من خودم این کارو ک میکنم دردم صفره

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
عزیزم شستن در زمان پریود باعث ایجاد عفونت میشه اونم روزهای اول نه اینکه تا آخر نشورید. دومی هم درست ...

بااحترام به شمادوست عزیز این صحبتها هیچ منبع علمی نداره واصلا اثبات نشده

به نظرم هرکسی تو چهارتا کانال راجبه طب سنتی خونده نباید بیاد بگه این درسته اون غلطه  باید درسش ...

احسنت

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟