2777
2789
عنوان

مامانای آبان 99 بیاین دورهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 120 پست
فعلا ک دکترم گفته ۱۲ مهر ولی بازم گفت ببینم شرایطت چطوره تا اون موقع البته زایمان سزارین منظورمه

منم ۱۵ مهر.طبیعی ام 

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
منم آبانیم و اگه خدا بخواد دخترمم آبانی میشه    

خخخخ بزنیم قدش  

عزیزم سالم باشه ایشالا

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دفعه پیش دو کیلو اضافه داشتم خودم چون چاقم اصلا دوس ندارم زیاد اضافه کنم مهم وزنه بچه هس

همین دیگه 

گفت شاید بچه وزن نگرفته بدات سونو مینویسم که ببینیم چرا وزن اضافه نکردی 

جالب اینجاست اشتهامم خوبه 

قشنگ غذا و میوه و همه چیز میخورم

خدا بچه همتونو حفظ کنه میشه منه دل شکسترم دعا کنید  نی نی  دارشم. 💔

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
آخرین پریودت چند بوده؟

۱۶ دی

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
قوربونت همچنین

من مجردم فدات ولی ممنون

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫
اسی من پاهام ب شدت قفل میکنه کمر درد دارم لگن درد وحشتناک دارم شبا خواب کوفتم میشع 

منم وقتی بخوام پهلو به پهلو بشم حتما صدام درمیاد از درد.چوت پای چپمم هست اصلا نمیتونم به پهلوی چپ بخوابم