2777
2789
عنوان

مامانای آبان 99 بیاین دورهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من پاهام ب شدت قفل میکنه کمر درد دارم لگن درد وحشتناک دارم شبا خواب کوفتم میشع 

منم همینجوری بودم الان ک ۳۵ هفته م یکم بهتر شدم ولی هنو با پای چپم نمتونم از جام بلند شم شبا هم از کمر درد خواب ندارم سرکلاژم هستم شما چجوریه اوضاعت نی نی خوبه همه چیش؟

خانوما شما موقع راه رفتن یا پهلو به پهلو شدن درد شکم و درد واژن دارید؟

آره قسمت داخلی واژنم تیر میکشه بخاطر وزن بچه ست ک تحریک میکنه رگ سمت واژنو فک کنم ی دفه نچرخ با احتیاط جاب جاشی کمتر درد میگیره

منم همینجوری بودم الان ک ۳۵ هفته م یکم بهتر شدم ولی هنو با پای چپم نمتونم از جام بلند شم شبا هم از ک ...

من ک از لگن‌درد بشدت کلافه شدمم کمرمم درد میکنه شکمم یه وقتایی بدجوری درد میگیره

خداروشکر وضعیت نی نی اوکی هست

اگه خدا بخواد شنبه سزارین میشم

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

من ک از لگن‌درد بشدت کلافه شدمم کمرمم درد میکنه شکمم یه وقتایی بدجوری درد میگیره خداروشکر وضعیت نی ...

واای خوش بحالت انشالله سالم و خوش پاقدم برات باشه عزیزدلم .. چن هفته ای الان ؟من ک هنو دوهفته دیگ تازه سرکلاژمو باز میکنه دکتر بعدشم طبیعی هر وقت دنیا بیاد تا ۱۰آبان دیگ

واای خوش بحالت انشالله سالم و خوش پاقدم برات باشه عزیزدلم .. چن هفته ای الان ؟من ک هنو دوهفته دیگ تا ...

مرسی عزیزممم

من طبق سونو ان تی ۳۸ هفته و ۵ روزم

ولی طبق آخرین قائدگی یه هفته عقب ترم

واای خوش بحالت انشالله سالم و خوش پاقدم برات باشه عزیزدلم .. چن هفته ای الان ؟من ک هنو دوهفته دیگ تا ...

انشالله شماهم به سلامت زایمان کنی عزیزمم

آره واقعا الانم ساعت‌یه ساعت عقب اومده اوف انگار اصلا نمیگذره

باز ی خوبی سزارین همینه ک تایم داده فلان روز فلان ساعت زایمانتع تازه زودتر از وقتش طبیعی ک وایستا تا بیاد دیگ خودش 😁😁