2777
2789
عنوان

روز چهاردهم انتقال

827 بازدید | 26 پست

من برای بار دوم انتقال دادم و متأسفانه امروز فهمیدم باردار نیستم خیلی دو هفته ی سختی رو پشت سر گذاشتم 

میخواستم از تجربیاتم بهتون بگم 

من سر درد شدید گرفتم روز هفتم و پا درد روز دهم اک بینی افتادم صورتی کمرنگ تا شب بود متأسفانه خورد به تعطیلات عاشورا و تاسوعا و دسترسی به دکتری نداشتم

من گله ای از خدا ندارم تقدیر من نبوده اون بچه ولی از ته دلم آرزو میکنم خرکس منتظره هرکس قدمی تو این راه برمیداره 

خدا پشت و پناهش باشه و دست خالی برنگرده محتاج دعا و نفس حق تک تکتونم 🌹❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم انشالابه زودی بارارمیشی اصلااسترس وناراحتی نداشته باش میشه یکم منوراهنمای کنیدمنم میخام ای وی اف کنم میشه بگیدمشکلتون چی بوده وچراآی وی اف کردی؟واینکه پیش کدوم دکترجاانجام دادید؟ توروخداراهنمایم کن 

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
شما چند وقته اقدام کردین؟ببخشید مشکلتون چیه که ivf مبخای بکنین؟

من مشکل ناباروری ندارم دوتادختربزرگ دارم یه دخترسه ماه هم به خاطرجنسیتش که دخترشدسقط کردم مافقط برای تعین جنسیت میخایم ای وی اف کنیم ؟رژیم گرفتیم یک سال ونیم اماجواب نداد

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
ان شاءالله که بزودی زود خودت طبیعی مادر بشی عزیزم ؛ مشکلتون چی بود که آی وی اف کردی؟

من لوله م بسته بود مورفولوژی همسرم خم مشکل داشت خیلی کم نرمال بود

سلام عزیزم انشالابه زودی بارارمیشی اصلااسترس وناراحتی نداشته باش میشه یکم منوراهنمای کنیدمنم میخام ا ...

عزیزم من لوله م بسته بود مورفولوژی همسرم هم کم بود 

من یکبار پیش دکتر فاطمه سروی که ناموفق بود 

اینبار هم پیش دکتر صاحب کشاف که باز هم ناموفق بود

من مشکل ناباروری ندارم دوتادختربزرگ دارم یه دخترسه ماه هم به خاطرجنسیتش که دخترشدسقط کردم مافقط برای ...

منم تعیین جنسیت هم کردم اما کلا شانس بارداری ۳۰ تا ۴۰٪ هست

من مشکل ناباروری ندارم دوتادختربزرگ دارم یه دخترسه ماه هم به خاطرجنسیتش که دخترشدسقط کردم مافقط برای ...

اگر روحیه ی قوی داری اینکار رو بکن چون من خودم ضعیف نیستم ولی واقعا بهم سخت گذشت اینبار و این چند روز حال خوبی نداشتم خیلی فشار روانی روی آدم هست من که همین الانم خوب نیستم 

اگر روحیه ی قوی داری اینکار رو بکن چون من خودم ضعیف نیستم ولی واقعا بهم سخت گذشت اینبار و این چند رو ...

عزیزم برای ارامشتون صلوات فرستادم ازخدامیخام هرچه زودتردلتونوشادکنه ویه نی نی خوشگل بزاره توی دلت منم خیلی مرددم خودم روحیه ام خوبه اماازهمسرم مطمعن نیستم میدونی چونکه پول آی وی اف زیادهست میترسم باردارنشم وشوهرم شوکه شه وبعدهم دوباره سرناسازگاریشوشروع کنه خداخودش کمکم کنه توروخدادعام کن

عزیزم برای ارامشتون صلوات فرستادم ازخدامیخام هرچه زودتردلتونوشادکنه ویه نی نی خوشگل بزاره توی دلت من ...

مرسی عزیزم خدا بهت کمک کنه 🌹🙏🏻 اما باهاش حرف بزن همسر منم خیلی امیدوار بود حتی دیروزم منفی شد میگفت اشتباه شده ولی یه حقیقته ضربه ای که میزنه بعد از جواب منفی خیلی سنگینه ولی چاره ای نیست باید قوی باشیم و امیدوار 🌹🌹