2777
2789
عنوان

سفیدی مو

4923 بازدید | 20 پست

سلام من ۲۶ سالمه و خیلی از موهامو سفید شدن چند وقته یه راهکار پیدا کردم در حال بهتر شدنم دوست داشتم شما هم استفاده کنید

شب ها با موی خیس نخوابید

غذاهای بالطبع سرد استفاده نکنید و یا در کنارش یه غذای گرم استفاده کنید

موهاتونو باشامپوی شیمیایی نشورید من از گل سر شور استفاده میکنم

هرروز موهامو با روغن نارگیل ماساژ میدم  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از عطاری گرفتم یه جور حالت سنگی داره روی شعله پخش کن گذاشتم پخت بعد کوبیدمش و با آب مخلوط میکنم و می ریزم روی موهامو دیگه شامپو نمیزنم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

از عطاری گرفتم یه جور حالت سنگی داره روی شعله پخش کن گذاشتم پخت بعد کوبیدمش و با آب مخلوط میکنم و می ...

شستنن وابکشیش راحته یا مثل حنا تو مو میمونه باید یه ساعت بشوریش

شستنن وابکشیش راحته یا مثل حنا تو مو میمونه باید یه ساعت بشوریش

راحته ولی مامانم میگه ممکنه تو لوله حموم باعث رسوب بشه سرمو توی وان آب میکشم آب شو بیرون خالی میکنم

راحته ولی مامانم میگه ممکنه تو لوله حموم باعث رسوب بشه سرمو توی وان آب میکشم آب شو بیرون خالی میکنم

بعد از حمام با روغن نارگیل ماساژ بدیم

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!
عه منم همسنتم همین مشکلو دارم من حنا میزارم که سفیدیا تو ذوق نزنن ، گل سرشور ریزش مو رو زیاد نمیکنه

نه تازه موهامو لخت هم کرده 😍

منم۲۸سالمه.موهام سفید شدن. حنا میزارم. و از گل ختمی به جای شامپو استفاده میکنم

من موهام طلاییه نمیتونم از حنا استفاده کنم ولی از گل ختمی استفاده نکردم تا حالا.خوبه؟