2777
2789
عنوان

خط زیر ناف

408 بازدید | 5 پست

من  چند روز پیش پری بودم ولی دیروز متوجه شدم ی خط زیر نافم عمودی افتاده

اقدام واسه بارداری کردم چند وقته

ولی شنیده بودم این خط 4 ماه به بعد بارداری میفته از طرفی تازه پریود شدم 

دلیلش چی میتونه باشه

مال من تازه افتاده،یه بیبی بزن،من تا ۴ ماه پری میشدم توبارداری

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
مال من تازه افتاده،یه بیبی بزن،من تا ۴ ماه پری میشدم توبارداری

پریودت یعنی مث قبل بود فرقی نداشت ؟

هیچ علایم دیگه ایی ندارم نه حالت تهوعی نه سینه دردی

قبل پریود داشتما ولی پریود شدم دیگه ندارم الان فقط همون خطس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریودت یعنی مث قبل بود فرقی نداشت ؟ هیچ علایم دیگه ایی ندارم نه حالت تهوعی نه سینه دردی قبل پریود ...

ن فرقی نداشت،ولی شاید بخاطر حرموناته،فکر نکنم باردار باشی

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘