2777
2789
عنوان

سلام به بورسیان صبور

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه تومن شستا داشتم شد هفت تومن 

الان شده ۴ و نیم

به نظرتون وایستی زمانی که میشد هفت میفروختم؟؟؟

ولی واقعا قابل پیش بینی نبود

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
من یه تومن شستا داشتم شد هفت تومن  الان شده ۴ و نیم به نظرتون وایستی زمانی که میشد هفت میفروخ ...

دقیقا قابل پیش بینی نبود حداقل برای شستا

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...

سلام و وقت بخیر خدمت شما🌸

کلا بخوایم شروع کنیم باید چیکار کنیم؟کیو ببینیم؟😁😅

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

سلام و وقت بخیر خدمت شما🌸 کلا بخوایم شروع کنیم باید چیکار کنیم؟کیو ببینیم؟😁😅

کلا شروع نکن الان 😂😂

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
سلام. شما قرار بود به ما بگید کی دارا دوم بخریم. بی زحمت بگید بخریم یا نه؟ و کی بخریم؟ سپاسگزارم&nbs ...

سلام بنظر من خریدش بخاطر استقبال کم فعلا صلاح نیست