2777
2789
عنوان

سلام به بورسیان صبور

581 بازدید | 41 پست

دوستان مدت طولانی اینجا حضور نداشتم 

از اون روزای خوب و سرسبز بازار تا اینروزا و شرایط سختی که سپری شد حدود یه ماهی داره میگذره

یه تاپیک زدم تا فرصتی بشه برای درد و دل،

سوال و جواب 

و تبادل تجربیاتی که این مدت در زمینه ی بورس بدست آوردین

🌹🌹

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بورس نیاز به صبر داره حتی بیشتر از علمش ما خانوادگی تو بورسیم بابام بیش از اندازه صبوره و روزای قرمز زیاد رو روحیه اش اثر نداره بالاخره روزای سبز دوباره میرسه اما باید فقط صبر کرد

بورس تا کی خوبه میترسم دوره مثل دوسه هفته قبل بشه

ببینید

بورس هیچوقت روند اصلاحی طولانی مدتی نداشته

فقط از سهام باارزشتون حمایت کنید و در منفیا نفروشید و صبور باشید

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
دیگ کلا از بورس بیزار شدیم 

بورس بازار جذاب و خوبیه

و خوشبختانه ماهیتش همینه که تازه واردایی که آموزشی ندیدن یا شناختی ازش ندارنو خیلی زود از خودش دور میکنه

بورس نیاز به صبر داره حتی بیشتر از علمش ما خانوادگی تو بورسیم بابام بیش از اندازه صبوره و روزای قرمز ...

عالی بود

من ۳ شهریور صندوقمو ابطال کردم صندوق آگاه پولش هنوز نیومده به حسابم چیکار کنم؟

ابطال؟

ینی کلا خارج شدین یا برداشت کردین؟

سلام نظرتون درباره سهم ثامان چیه؟۳ ملیون و ششصد از پولم ضرر کردم بزارم درست میشه یا بفروشم؟

سلام

ما تحلیلی از سهمای خودمون داریم و اونایی که معرفی و خرید میکنیم

اما اگر تحلیل سهمی مدنظرتون هست پیام بذارید راهنماییتون کنم