2777
2789

سلام دوستان سوال اینه که پودر سنجد برای شما در چه مدت زمان چند کیلو وزن اضافه شد؟ 

ممنون از جوابتون

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم نخوردم چون وزنم متعادله ولی خاهرم بزرگم چون خیلی لاغره خورد و اتفاقا اثرشو ب جا گذاشت فقط واسه خودت یا بچت اگ خودت بهتره قرص بخوری تا این پودر اگ هم پودر دوس داری پودر بادوم بخور خیلی چاق تر از سنجد میکنه

فکر نکنم چاق کننده باشه استخون سازی میکنه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
صب به این زودی تاپیک زدی یعنی سحرخیزی پس چاق نمیشی🤭

والا 😄

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
خودم نخوردم چون وزنم متعادله ولی خاهرم بزرگم چون خیلی لاغره خورد و اتفاقا اثرشو ب جا گذاشت فقط واسه ...

خواهرتون با سنجد چقدر چاق شد؟؟ بادوم به چه صورته چه نوع بادومی رو آسیاب کنم و چجوری بخورم؟ 

خواهرتون با سنجد چقدر چاق شد؟؟ بادوم به چه صورته چه نوع بادومی رو آسیاب کنم و چجوری بخورم؟ 

با سنجد زیاد چاق نشد ک بگم اندازه شه ن اصلا ب هیچ عنوان مدتی قرص مصرف کرد ک خیلی چاق شد 

این بادومی هم ک من میگم برو از داروخونه ها تهیه کن بهشون بگو پودر بادوم چاقی این بیشتر بدرد میخوره بنظرم