سلام دوستان سوال اینه که پودر سنجد برای شما در چه مدت زمان چند کیلو وزن اضافه شد؟
ممنون از جوابتون
چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودم نخوردم چون وزنم متعادله ولی خاهرم بزرگم چون خیلی لاغره خورد و اتفاقا اثرشو ب جا گذاشت فقط واسه خودت یا بچت اگ خودت بهتره قرص بخوری تا این پودر اگ هم پودر دوس داری پودر بادوم بخور خیلی چاق تر از سنجد میکنه
صب به این زودی تاپیک زدی یعنی سحرخیزی پس چاق نمیشی🤭
والا 😄
چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
خودم نخوردم چون وزنم متعادله ولی خاهرم بزرگم چون خیلی لاغره خورد و اتفاقا اثرشو ب جا گذاشت فقط واسه ...
خواهرتون با سنجد چقدر چاق شد؟؟ بادوم به چه صورته چه نوع بادومی رو آسیاب کنم و چجوری بخورم؟