2777
2789

۵ دقیقه ست بیدار شدم 

خواب دیدم تو دنیای مجازی هستم و کل ایران برف شدید اومده  

و حالا جالبه ما تو  خواب تو جنوب  ایران  زندگی میکنیم (ولی  خونه مامان بزرگم هست ) و یه شهری هستیم تو خواب  که الان سال هاست برف  نمیاد  بالای  ۴۰ ۵۰ سال ...بارون هم به زور میاد ...

بعد من که همینطور داشتم به بعد عکس و کلیپ اومدن برف تو کل ایران نگاه میکردم  یهو از جام پا شدم و پرده رو زدم کنار دیدم داره برف میاد و همه جا سفید پوش شده  با شدت کم 

رفتیم بیرون و باورمون نمی شد و گفتیم بریم برف بازی ...

با این احتساب تو خواب ام کل ایران برف اومده  

جاهایی مثل تهران  و شمال با شدت زیاد  مثل ۴۰  ۵۰  سال پیش 

و بقیه جاها با توجه به اون منطقه کم و زیاد داشت   

حس خوبی بود ولی 

به نظرتون تعبیرش چی میشه؟ 

میگم شاید فقر  و گرونی میخواد ریشه کن شه ؟

برف خوب نیست تو خواب

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
برف خوب نیست تو خواب

پس همه امون میمیریم 😐😐😐😐😐

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب گرونی که نه ایران با قدرت به گرونیش ادامه میده...

برف سنبل شادی،شروعی تازه،ارامشه عزیزم که قراره تو زندگیت پیش بیاد 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

😂😂😂😂مگه خدایان مصری که باخواب توکل ایران غول گرونی ازبین بره😂😂ای خداهرچه خوش خیالی شما...موقعی میشه گفت گرونی وفقرریشه کن شده که طلابرگرده به همون گرمی ده هزاررتونن....هی یادش بخیر...دم صبحی خیلی خندیدم خداحفظت کنه انشالاه خوابت واسه خودت سرشارلزخیروبرکت باشه

خواب هاتون رو نگید ، صدقه بدید و خودتون تعبیر خوب ازش داشته باشید ، مثلا شما نوشتید فقر و گرونی ریشه کن شه ، اما دوستان میگن تعبیر برف غم و ناراحتیه...

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
راجب گرونی که نه ایران با قدرت به گرونیش ادامه میده... برف سنبل شادی،شروعی تازه،ارامشه عزیزم که قرا ...

انشالله برای همه مردم باشه شادی و شروعی دوباره 

احساس کردم خوابه به کل ایران بر میگرده 

😂😂😂😂مگه خدایان مصری که باخواب توکل ایران غول گرونی ازبین بره😂😂ای خداهرچه خوش خیالی شما...موقعی ...

نگفته ریشه کن شده که ، گفت میخواد بشه ، یعنی در آینده

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
نه تعبیرش برکته و ثروته

توی فصل خودش بله ولی الان تابستونه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته