2821
2789
عنوان

توالت فرنگی

328 بازدید | 23 پست

سلام دوستان یه سوال 😢😐 میگم شوهرم یهو عقلش از دست داد تو بی پولی رفته وان بزرگ خریده 500 هزارتومان اما حمام چون روشویی هست و دستشویی فرنگی دیگه جا نداره وان ام کجکی گذاشتیم اصلا جای نشستن تو حمام نیست میگم  روشویی که مبخواد بفروشم بعد میگم بازم جا کمه توالت فرنگی هم بدم بفروشم؟ به جاش پلاستیکی هارو بخرم بزارم کنار چون الان اصلا کاریش نداریم واسه به زمان که نیاز داشته باشیم  به نظر بفروشم پشیمون نمیشم 😢

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من بمیرم روتوالت فرنگی نمیشینم حتی توبدترین شرایطتم ازش استفاده نکردم 

وان خیلی خوبه به شرطی که جاباشه خودتوبه روش سنتی بشوری بعدبری تووان درازبکشی😄

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
اینجور که گفتی خو به خاطر یه وان کل زندگیتونو باید بفروشید برید همون وان رو بفروشید

آخه میبینم خریده دیگه میگن حیفه اخه توالت فرنگی هم استفاده نمی‌کنیم 

من بمیرم روتوالت فرنگی نمیشینم حتی توبدترین شرایطتم ازش استفاده نکردم  وان خیلی خوبه به شرطی ک ...

منم همین رو میگفتم وقتی میکرو کردم مجبور شدم استفاده کنم الان یه جوری معتادش شدم وقتی میرم یه جا چون دلم نمیگیره استفاده کنم از دشویی فرنگی شون میمیرم تا برگردم خونه خودم

اینجور که گفتی خو به خاطر یه وان کل زندگیتونو باید بفروشید برید همون وان رو بفروشید

آخه فکر نکنم کشی بخره باز توالت فرنگی می‌خرن این و که فکر نکنم ☹️

منم همین رو میگفتم وقتی میکرو کردم مجبور شدم استفاده کنم الان یه جوری معتادش شدم وقتی میرم یه جا چون ...

میگم خب به جاش پباستیکی هارو بخرم بزارم کنار هرجا لازم شد تازه اون پباستیکی ها لازم بشه میشه همه جا برد 

منم همین رو میگفتم وقتی میکرو کردم مجبور شدم استفاده کنم الان یه جوری معتادش شدم وقتی میرم یه جا چون ...

میدونی همین که بقیه هم میشینن روش خیلی چندشه ولی درکل من عاشق سنتیم حتی اب گرم تودستشویی استفاده نمیکنم تاحالاهم استفاده نکردم بااینکه دوبارسزارین شدم همه میگن دردومرض میگیری😂

میکرو چیه؟

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
میدونی همین که بقیه هم میشینن روش خیلی چندشه ولی درکل من عاشق سنتیم حتی اب گرم تودستشویی استفاده نمی ...

میکرواینجکشن انتقال جنین

خب خونه ی آدم وقتی خودش داشته باشه تمیزه با غریبه ادم دوس نداره

من که جایی میرم میترکم تا برگردم خونه ی خودم