2821
2789

تقریبا دو ساله ک از عقدمون میگذره 7 ماهه ک اومدیم خونه خودمون. شوهرم خیلی ادم کم حرفیه البته واسه من وقتی مامانش رو میبینه میشه بلبل، باهام مشورت نمیکنه ولی دوست داره من ابم میخورم بهش بگم ک میگم. مامانش خیلی اذیتم میکنه الان 3 ماهه خونش نرفتم زنگم نزده ک دعوتم کنه هر وقتم میرم خودشو دختراش میشینن یه گوشه وقتی من میرم پیششون ساکت میشن اصلا انگار هیچ کدومشون منو نمیخواد شوهرم يا خوابه یا بیرونه اصلا بلد نیست محبت کنه من یه بارم حرف عاشقانه ای از این آقا نشنیدم میره بیرون من استرس ده بار زنگ و پیام اون اگ من نباشم زنگم نمیزنه ببینه زندم یا مرده اصلا واسش مهم نیست خیلی ب کارام ایراد میگیره و غر میزنه کلافم از دستش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوران نامزدی خیلی کوتاهی داشتیم، ولی واقعا دوستش دارم، یه بار ب خاطر کارای مامانش دعوای خیلی بزرگی راه افتاد و بابام گفت اگ الان بگی نمیخوایش طلاقتو میگیرم ولی منه خر دوستش داشتم نتونستم

یعنی از 18 نامزد بودی؟ دوست بودین یا سنتی بود؟

ن بابا سرباز بابام بوده منو میبینه ب شوهر خواهرش ک همکار بابام بوده میگ و بعدم میان خواستگاری البته من نمیدونستم تا همین چند روز پیش