2777
2789
عنوان

زایمان

386 بازدید | 75 پست

خانوما من ۴۰ هفته و دو روزمه ولی زایمان نکردم دردم ندارم ،فردا میخوام برم دکتر نامه بده برم سزارین

به نظرتون بدون درد نمیشه برم واس طبیعی بگم آمپول فشار بزنن؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین نظر دکترت چیهه 

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
صبر کن ببین دکترت چی میگه. معمولا زیاد طول بکشه آمپول فشار میزنن و تحریکش میکنن میاد بچه. سزارین نمی ...

یعنی تا کی بمونم؟؟؟ هر دیقه فامیلا به خصوص مادرشوهرم میگه برو بیمارستان بستری شو تا بچه چیزی نشده

فکر نکنم به این راحتی نامه سزارین بهتون بدن

اول با آمپول فشار  امتحان می کنن اگر روند زایمان خوب نبود دیگه سزارین میکنن

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭

اینکه باید تا کی صبر کنی رو دکترت تعیین میکنه. ولی در کل زایمان اول اغلب دیرتر از موعد اتفاق میفته. و دکترتم به خاطر چند روز این ور اون ور شدن مطمئن باش برات سزارین تجویز نمیکنه. دکترت رو تو فشار نذار یا با زیر میزی راضیش نکن به این کار. خیلیا دیر زا هستن. بذار بچه سر موقعش به دنیا بیاد. به حرف کسی هم کاری نداشته باش. به من تو 16 هفتگی میگفتن بچت تکون نمیخوره؟ باید تکون بخوره😂.

برو فردا رو از خونه تا بیمارستان پیاده روی کن هرچقدم دور باشه بلاخره اگه قراری طبیعی بیاد دردت شروع ...

یعنی میشه پیاده روی کنم کارم به سزارین نکشه؟؟پیاده روی رو چند وقته دارم ولی اصلااا درد ندارم