2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلش مثلا چیه

من به‌جای ایشون به‌عنوان کسی‌که یک‌سال اون‌جا کار کرده میگم که با اسمش کهیر میزنم

شلوغی بیش از حد و کوچه‌های باریک و کمبود فضای سبز از معضلات منطقه ۱۵ هست که شامل این محله هم میشه

نازی آباد تاحالا رفتی ؟ خوبی ؟ خونه هاش متری ۲۰ تا ۳۰ میلیونه مخصوصا سمت هزاردستگاه 😐

اولین کسی هستی که از نازی‌آباد به‌عنوان یه محله خوب یاد می‌کنه

فکر نمی‌کنم دیگه هیچ محله‌ای زیر متری ۱۵ باشه پس ۲۰ هم نرماله

اولین کسی هستی که از نازی‌آباد به‌عنوان یه محله خوب یاد می‌کنه فکر نمی‌کنم دیگه هیچ محله‌ای زیر متر ...

دقیقا برعکس چون شما اولین نفری هستی که میگی نازی آباد محله ی بدیه البته اصراری هم واس قانع کردن کسی ندارم اما چون زیاد رفتم می دونم از نظر قیمتی با شرق تهران مثل پیروزی و تهرانپارس و ...یکی هستن دلیل نمیشه چون جنوب شهر حساب میشه بگیم بده ! اسم خاک سفید (تهرانپارس)که منطقه ۹ هست میادکهیر میزنم اما نازی آباد منطقه ۱۶ اما اصلااا قابل مقایسه باهم نیستن

دقیقا برعکس چون شما اولین نفری هستی که میگی نازی آباد محله ی بدیه البته اصراری هم واس قانع کردن کسی ...

نه لزومی داره که شما من‌ رو قانع کنی نه لزومی داره که من شما رو قانع کنم فقط هردومون‌‌ خیلی دوستانه نظر و عقیده خودمون رو گفتیم

من در طول ۳۲ سال زندگی توی تهرانپارس ،شمس‌آباد هروی، سعادت‌آباد و آجودانیه زندگی کردم و منطقه‌ی مورد علاقه‌ام از تهران منطقه ۱۲ هست ولی نه برای زندگی بقول شما برای سرزدن

از نظر من‌ محله‌ی عالی یعنی محله‌های شمال‌شهر و محل خوب یعنی محله‌هایی که به فضای سبز و یه‌سری امکانات دسترسی دارن مثل نبرد و.....

یا مثلاً چیتگر خیلی خوبه ولی چون میگن منطقه ۲۲ بعضی‌ها دیدشون بهش عوض میشه

البته خاک سفید و تهرانپارس باهم فرق دارن تهرانپارس شرقی و غربیم با هم فرق دارن نمیشه در یک سطح دیدشون