من شیائومی دارم کیفیت دوربینش عالیه قیمتش هم خوبه.فقط حواست باشه گارانتی داشته باشن
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...
شبائومی اطرافیان گرفتن ولی امروز به یه گوشی فروشی همسرم زنگ زد پرسید گفتن بجا شیائومی هواوی بگیرید ن ...
اره منم ردمی ۸ دارم.بنظرم از هواوی بهتره...ولی اگر قیمت پایین مثلا در حد ۲ تومن میخای آنر بخر...وگرنه من ک راضیم ازش قیمتشم ۳و ۱۰۰ بود
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...
اره منم ردمی ۸ دارم.بنظرم از هواوی بهتره...ولی اگر قیمت پایین مثلا در حد ۲ تومن میخای آنر بخر...وگرن ...
گوشی سامسونگ از سری a نگیر ب درد نمبخورن
کی گرفتین ۳و۱۰۰بوده؟جاری من میگفت چهارو خورده ای دادم همون ردمی ۸.درحد پنج تومن میخوام
دو ماه پیش...البته ردمی ۸ a بود برا من.ردمی نوت ۸ گرون تره