2777
2789

ب خدا دلم ریش شد انق تاپیکای سوزناک با درد و دلای جگر سوز خوندممم ای بابا مادرشوهراااا نکنیددد ب خدا عروستون مثه شما فک نمیکنه اون هنوز کم تجربس ای بابا😷🤔😂

خودم عاشق مادرشوهرمم البته 

بزن سلامتیشون ..عه نه بیخشید قرار بود اینجا بترکونید 😉🙄😐

دِلِمون بَرآت تَنگ شُده   TINAZ🤰💙#مدافعین_سلامت💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ازش متنفرم کنارش زندگی میکنم خیلی رو اعصابه هم‌خودش هم دختراش 

اوو اینم از ی عروس جنجالی 

بمیرم واس درد دلت بگوو بگووو

مادرشوهر جان چرا هرچی کادوی گرون میدم میتپوونی توی کمد؟؟؟درک نداری که،منم یه دونه اشو برداشتم کادو د ...

وااقعا ک ینی چیی اَه این عروس ناازت اینهمه زحمت میکشه انق خوش سلیقس اذیتش نکن قدر بدوون ک ی دونسسس 

توام ببخش ب بزرگیت دختر❤🖤امضا:مادرشوهر مهربانت

من وقتی زایمان کردم بهم زنگ نزد حالموبپرسه ماباهم تویه ساختمونیم فکرمیکردم بعدکه ازبیمارستان برگردم خونه مو یکم جمع وجورمیکنه هرچندخودم قبل رفتن تمیزکرده بودم فقط حیاط رو نشسته بودم که اونم دست نزده بوده حتی وقتی ازبیمارستان اومده بودم تشکموازقبل پهن نکرده بود نمیدونم اون مقصره یامن پرتوقعم اخه ماواسه عروسامون ازاین کارامیکنیم اون نکرد دلم یجوری شد

من وقتی زایمان کردم بهم زنگ نزد حالموبپرسه ماباهم تویه ساختمونیم فکرمیکردم بعدکه ازبیمارستان برگردم ...

ن عزیزم حق همه جووره با توئه واقعن کارش قشنگ نبوده حتی باید خونتو میومده برق مینداخته جاتو پهن میکرده 

ن این توقع نیس دیگ ی چیز معمولیه 🤔

خدا هدایتش کنه

ن عزیزم حق همه جووره با توئه واقعن کارش قشنگ نبوده حتی باید خونتو میومده برق مینداخته جاتو پهن میکرد ...

دخترخودش عروس مایه مامانم شب بیمارستان بالاسردخترش موندواین فرستاد خونه اش اونوقت این بامن اینجوری کردتازه بچه ام که سه روزه شد رفت مسافرت😐

امشب با شوهرم رفتم خونه مادرشوهرم خیلی اعصبانی و لپش باد کرده(جریان از این قرار که من شوهرم کارمند یه شرکت یه حقوق ناچیز می گیرد که کفاف زندگی را نمی کند و مجبور بعضی وقتا بره پیش برادرش قصابی کند خوب این چند شب سرشون شلوغه بود خونه نمیومد منم رفتم خونه مامانم حالا خانم ناراحت که من الان که بنایی دارم چرا نیومدی کارایی مناسب بکنی و زنت چهار شب سراغ از من نگرفته دیگه هرچی از دهنش درآمد گفت منم گریه کردم امدم پایین) حالا به نظرتون من چکار کنم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترخودش عروس مایه مامانم شب بیمارستان بالاسردخترش موندواین فرستاد خونه اش اونوقت این بامن اینجوری ک ...

😂😂فهمیدی دووست نداره یا بیشتر توضیح بده

قدر بدوون مادر شوهر ب خداااا دیگ گیرت نمیاد همچین عروسی