2777
2789
عنوان

دردودل(خیانت)

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب دلی داری که موندی. من بودم سه طلاق میگرفتم تا ابدی جداشم از همچین آشغالی

سه تا بچه داره ازش! برای همین و به نظرم دلیل خوبیه برای بخشش

هیچ مردی برای بچه‌‌هاش پدری نمی‌تونستن بکنن.

یادمون باشه بهشت زیر پای مادر است❤💔

همسر شما اشتباه بزرگی کرد درسته ...ولی شما گذشت کن

وصبور باش ان شاا....که تاثیرات این گذشت رو تو زندگیت مبینی خیلی ها شرایط توروداشتن و به خاطر اینکه زندگیشون از هم نپاشه تحمل کردندولی الان زندگی موفقی دارن 

نمیتونستم دلایلم رونوشتم من به درک بچه هام چه گناهی کردن وگرنه روزی هزاربارتوقلبم ازش طلاق میگیرم&nb ...

شاید کارت عاقلانس. ولی زندگی که توش شک باشه هم بچه شاید خوب بزرگ نشه بعضا طلاق به نفع بچس

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
نمی‌خوام امیدوارت کنم ولی من اینطور فهمیدم که شوهرت پا پس کشیده و نخواسته زندگیش رو تباه کنه! پس دوس ...

آره وقتی فهمیدم تمومش کرده بودن، بهونه اش این بوده که نمیخواسته حرف زدانشون حرام باشه تابتونه راحت کمکش کنه ولی بنظرم بهونه اس 

سه تا بچه داره ازش! برای همین و به نظرم دلیل خوبیه برای بخشش هیچ مردی برای بچه‌‌هاش پدری نمی‌تونستن ...

تاکی مادرامون بسوزن پای ما؟؟ 

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
همسر شما اشتباه بزرگی کرد درسته ...ولی شما گذشت کن وصبور باش ان شاا....که تاثیرات این گذشت رو تو زن ...

گذشتم ازش ولی فراموشم نمیشه الان که دارم مینویسم احساس میکنم قلبم اومده تودهنم 

آره وقتی فهمیدم تمومش کرده بودن، بهونه اش این بوده که نمیخواسته حرف زدانشون حرام باشه تابتونه راحت ک ...

خب از یه ور هم طرف هنوز دختر بوده دیگه درستِ!

بخشیدی دیگه عزیزم باید یه جور فراموشش کنی وگرنه هر روز اذیتی 

آره وقتی فهمیدم تمومش کرده بودن، بهونه اش این بوده که نمیخواسته حرف زدانشون حرام باشه تابتونه راحت ک ...

صیغه نبود مردا هرزگیشونو با چه عنوانی بیان میکردن خدامیکنه

شاید کارت عاقلانس. ولی زندگی که توش شک باشه هم بچه شاید خوب بزرگ نشه بعضا طلاق به نفع بچس

جلوبچه هام حرفی نمیزنم ازحق نگذرم خیلی برای زندگیمون تلاش میکنه خونه خریده بنامم کرده همه چی دستمه هزاربارعذرخواهی کرده یباربه پام افتادگفت بخدااشتباه کردم تواین سه سال دیگه خطایی ازش ندیدم ولی قلبم باهاش صاف نمیشه