2777
2789
عنوان

بنظرتون کارم اشتباه بود

187 بازدید | 25 پست

خونه برادرشوهرم چن وقتیه اومده طبقه پایین خونه ما دخترش5سالشه خیلی فضوله هرصب ماخوابیم میاد در میزنه یا سرظهر جاریم میخوادبخوابه پسرشم15سالشه بیرونشون میکنه اونام میان خونه ما دیگ اسایش ندارم ی پسر1ساله هم دارم ک از سروصداحساسه براخواب

الان بقیشم مینویسم خواستم حوصله داشته باشین بخونین

من دختر روزای تنهایی..♥!!باهرعذاب تازه جنگیدم..// ازغصه فردانگوبامن..// روزای از این بدترم دیدم..!¿♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد امشب شوهرم خسته بود زود خوابیدمنوپسرمم بیداربودیم پسرش اومد دید شوهرم خوابه اما نرفت بعد دختره هم اومد رفت دستشویی چن دیقه بعدگف نمیتونم ابو ببندم رفتم تا دسشویی رو افتضاکرده پشت در دسشویی پی پی کرده و پا زده توش گفتم برومامانت بگوبیادتمیزش کنه بعدمامانش اومد گفتم پسرم اذیت میکنه نمیزاره خیلی کثیف کاری کرده بعد تمیزکرد رفت توراه پله میگفت اگ یبار دیگ اومدین بالامیکشمتون

من دختر روزای تنهایی..♥!!باهرعذاب تازه جنگیدم..// ازغصه فردانگوبامن..// روزای از این بدترم دیدم..!¿♥
خدا صبرت بده چهارسال دقیقا همی شرایطو داشتم و.کامل درکت میکنم

خیلی سخته