2777
2789

برین کنار پولکی نشین من اومدم

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا فروش و مغازه قالی دست باف . زمین پسته اینا درامدشون خوبه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من‌هر چی بخوام دارم هر چی بخوام خرج میکنم ولی پولدار به اون‌ معنا نیستم ،فقط راحتم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

متخصص ارتوپد 

میلیاردن حقوق ماهانه نمیدونم

....

رئیس بانک که الان بازنشسته شده و با وام هایی که برا خودش برداشته و تو کار ساخت و ساز رفته و الان میلیاردره

... .

سرهنگ بازنشسته 

که اونم میلیاردره 

..

بیشتر فامیلای من و شوهرم اینطورن که از شغل اصلی خودشون درامد ندارن بیشتر تو کار ساخت و ساز و بورس بودن اونموقع که مد نبود اینچیزا

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
تا تعریفت از پولدار چی باشه به نظرم توی ایران مخصوصااا تهران زیر ماهی ۱۰۰ تومن پولدار محسوب نمیشه. ...

دقیقا اینجوره

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

پدربزرگم کارخونه داره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

فعلا پولدار نیستم ولی امیدوارم یه شوهر پولدار نصیبم بشه بگید امین...ولی داییم شهرک غرب چنتا خونه داره و پسر عموم تووووپ تکونش نمیده و دامادمونم خوبه خداروشکر...داییم عکاسی و تصویربرداری داره چنتا و کارای صدا و سیما هم انجام میده تصویراشو... پسرعموم ک شرکت داره دامادمونم تو کار ترانزیت هست 

یکیشون دندان پزشک متخصص 

یکیشون جراح پلاستیکه 

یه چندتا جواهر فروشم هستن 

یه تعدادیشونم شغلشونو که نمیدونم دقیق ولییییی خیلییییی پولدارن خیلی ازونایی که تو بهترین جای شهر خونه ۲۰۰۰ متری دارنو اینجور چیزا ولی راستش دقیق از شغلشونو اینا اطلاع ندارم فقط چندبار تو بچگیم رفتیم خونمون 

تو تهران اگر خریدی میلیاردری

😐😐😐😐😐توتهران،بلا به دورررررررر،تو اون گروووونی،

کرمانشاهیم بزور وبدبختی وطلا و قسط و وام و کمک پدرشوهرم تونستیم بخریم😂

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌