2777
2789
عنوان

سر آشپزا ی لحظه لطفا

230 بازدید | 23 پست

خانوما من دوماه ازدواج کردم و اشپزیم متوسط رو ب خوب 

ولی ی اشکالی ک همسرم همیشه میگیره این ک خورشت هام با وجود مزه خوبشون همیشه رقیقن یعنی آب خورشت چجور بگم سفت نیس

میزارم چند ساعت هم جا بیفته آبشم خیلی کم میشه ولی نمیدونم چیکار کنم آب خورشت غلیظ و سفت باشه بیشتر از این حدم بزارم جا بیفته دیگ آبی نمیمونه 

دیدم جاهایی ک آی خورش زیاد ولی غلیظه چیکار میکنن؟

لطفا راهتمایی کنید

ملکه زندگیشم...👸🤴

باید طولانی با شعله کمممم جا بیفته

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین وقتی میبینی اب و روغنه و جا نیفتاده زیرشو زیاد کن اصلا کم نکنی ک بیشتر روغن میندازه

در قابلمه باز بزار زیرش هم زیاد حواست باشه ته نگیره

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

ببین حبوباتت رو با نمک خیس کن موقع پختن لعاب میندازن. پیاز رو سرخ نکن و طلایی کن بریز تو خورشتت زیادم بریز تا لعاب بندازه.

اگه بازم درست نشد من تو مهمونی هام یه قاشق آرد تفت میدم با آب سرد حلش میکنم میریزم تو خورشت عالی میشه.

عزیزم برای همه خورشت هات پیاز سرخ کرده که همراهش گوشت نفت میدی، زیاد استفاده کن. 

و برای قیمه هم دو تا دونه گوجه رنده ریز بکن و پوستشو بندازه دور. گوجه رنده شده را همراه گوشت تفت بده. غلیظ میشه خورشتت

اولا باشعله كم بذار جا بيفته 

دوما به پيشنهاد من انجام ميدم خوشمزه س ومقوي ميشه غذام

ببين جو پرك بگير اسياب بعد الك كن اخر پخت يكي دوقاشق برحسب اندازه غذات بريز بعد نيم ساعت بمونه قشنگ جاميفته خوشمزه و جاافتاده نشون ميده 

ياهم نشاسته ذرت ميتوني بزني

مثلامرغ وپیارش ورنده کنی بارب انارنفت بدی ویکم رب گوجه بزنی وآب مرغ آب پزشده روبریزی توش ووقتی که جوش اومدمرغ هاروبزاری توش ودرش وتاآخرپخت نیم لابزاری باشعله کم هم مرغت خوشمزه میشه هم آبش خیلی لعاب داروجااب میشه

ببین حبوباتت رو با نمک خیس کن موقع پختن لعاب میندازن. پیاز رو سرخ نکن و طلایی کن بریز تو خورشتت زیاد ...

خیلی ممنون امتحان میکنم🙂

ملکه زندگیشم...👸🤴
اولا باشعله كم بذار جا بيفته  دوما به پيشنهاد من انجام ميدم خوشمزه س ومقوي ميشه غذام ببين جو ...

چ جالب جو پرک خیلی دوس دارم حتما تست میکنم

مرسی🙂

ملکه زندگیشم...👸🤴