2777
2789
عنوان

من دردامو ب کی بگم😔😔😔

312 بازدید | 18 پست

خانوما من الان تازه باردارم اما براکسی مهم نیس پیش مادرشوهرم زندگی میکنم همش باید من غذادرس کنم شوهرمم خونه نیس تابستونا چن روز یه بارمیاد خونه اصن براکسی مهم نیسپنج ساله ازدواج کردم وقتی ک ۱۵سالم بود از ۱۲سالگی شوهرم اینا میومدن خواستگاری انقد اومدنواومدن تاراضیمون کردن مام گفتیم ک من روستای اونازندگی نمیکنم بایدبیام شهرستان قبول کردن گفتم باید درسمو ادامه بدم قبول کردم(روستاشون باشهرستانمون دورنیس نهایت بیس دقیقه ک خواهرشوهرای خودمم اونجا کوچ کردن زندگی میکنن)

ولی هیچکدوم ازینارو انجام ندادن . 

بخدا از وقتی اومدم خودمو کوچیک کردم همش کارارو کردم فک کردم قدر میدونن.

الانم خیلی دلم گرفته شوهرم ک نیس تازه هم باردارم لکه بینیم دارم ولی کسی دلش برام نمیسوزه

بخداخواهرشوهرام حامله بودن مادرشوهرم نمیزاش قندتودلشون تکون بخوره خودشونم کارنمیکردن 

ولی دل کسی برا من نمیسوزه

شاید من گناه داشته باشم ولی ازخدا میخوام ب حق این بچه ک توشکممه جوابشونوبده

خانوما توروخدا دعا کنید امسال برم سرخونه زندگیه خودم🙏🙏

خب الان ب چیزی دست نزن عزیزم مادرشوهرت ک مجبورت نمیکنه خودت کارارو میکنی ب چیزی دست نزن بزا بفهمن شرایطتو

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بفکر خودت باش همین

ولشون کن تیکع انداختن هر چی گفتن

اروم و‌ریلکس باش

زبونم لال سقط بشع ببین چیکارا ک نکنن....

مهم خودتی ..

اینا تو رو اذیتت میکنن🖤نیومده خسته ات میکنن🖤 همه جوره من پشت توأم🖤بیا قایم شو پشت خودم🖤✨....من خسته ام میشه درکم کنی خدا.....

چی بگیم آخه شرایطت قوزبالاقوزه. ازدواج در زمان کودکی . نبود شوهر . بارداری تو نوجوانیپدر مادرت باید بیان به دادت برسن که سپردنت دست مادرشوهر پلید. میتونی بری دادگاه از پدر مادرت شکایت کنی از شوهرت تنها گذاشتدت

برو خونه بابات بمون تا شوهرت میاد

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
بخدا دوروز دست نزدم انگار ازم طلب داشتن یه جوری رفتار کردن

منم طبقه پایین خونع مادرشوهرمم مثل خودته شرایطم تقریبا .انشاءالله بری خونع ی خودت راحت بشی

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
چی بگیم آخه شرایطت قوزبالاقوزه. ازدواج در زمان کودکی . نبود شوهر . بارداری تو نوجوانیپدر مادرت باید ...

ن بابا مامان بابای من انقد حمایتم میکنن میگن قهرکن بیا و فلانو بهمان اونا بیشتر از من نگرانمن 

والله بچه های خودشونم سن پایین ازدواج کردن دیگ بهترین زندگیو دارن از بس اخلاقشون تنده و کارنمیکنن