2777
2789
عنوان

گزینه دو یا قلم چی؟؟؟؟؟

105 بازدید | 9 پست

عاقا به نظرتون برای یازدهم انسانی برم قلم چی یا گزینه دو؟

هزینه هرکدوم چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفااااااااااا کمکم کنییید    

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کدوم پولتو تو جوب نریز   فقط خودت بخون  اگ شد ک شد نشد برو ازاد  

ببخشید خواهرا سرگنج ننشستم ک برم ازاد  

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

من گاج رفتم اصلا بدرد نخورد یعنی نمیخوندم فقط بیخودی هزینه کردم

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗

گزینه 2  بهتره هم از نظر سوالا و هم قلم چی خیلیهزینه اش زیاده پول آزمونا جدا به زور بهت کتاب میفروشن من یه مدت میرفتم واسه پشتیبانی بهمون یاد میدادن چه جوری والدینو مجبور کنیم تو همایشا و کلاسا و این چیزا ثبت نام کنن بچه هاشونو منم اومدم بیرون 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

سلام عزیز قلم چی بستگی به شهرت داره قیمتا متفاوته ولی حدود دوتومنه و از گزینه خبری ندارم درباره قیمتش ولی خیلیییی ارزون تره 

قلم دو هفته یبار ازمون داره و گزینه سه هفته یباره (قلم از این لحاظ بهتره )

در کل بنظرم اگه مشکل مالی ندارین قلم بیشتر به دردت میخوره  ولی خب چون انسانی هست گزینه هم خوبه

قلم بدیش اینه که کتاب هاشو بهت یجورایی میندازه باید مقاومت کنی تا راضی شن کتابارو نخری خخخخخ