2777
2789

سلام خانوما 

الان هفته ۲۷ بارداری هستم سمت راست زیر شکمم خیلی درد میکنه وقتی میخوام بخوابم جا به جا بشم اذیتم میکنه پامم میزارم زمین دردم میگیره مثل پنگوئن راه میرم از چی میتونه باشه ؟؟؟

❤❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این گرفتگیا ب نظرم طبیعیه  فقط زیر دلته؟تا حالا باسنت یا تیره کمرت نگرفته؟ اسپاسم

چرا کمرمم درد میکنه وقتی دراز میکشم میخوام بلند بشم میگیره کمرم

❤❤❤❤❤

سلام مامانا این یه برنامه هس که متناسب سن بچه هامون برنامه ریزی شده اونجا میتونید ازمادران هم سن وسال بچا هاتون سوال کنید قصه شعر تغذیه کودک و.......

من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو شید

میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

والا دکتر همیشه به من میگفت همه دردها طبیعیه مگر اینکه یکمدت ادامه پیدا کنه و با استراحت خوب نشه...هر روز یکدردی داری دیگه...الان هم ممکنه به خاطر سنگین تر شدن بچه باشه یا مثلا زیاد فعالیت کردی

چرا کمرمم درد میکنه وقتی دراز میکشم میخوام بلند بشم میگیره کمرم

خوب این مثه حالتی باد ک افتاده تو بدنت نترس چیزی نیس اما اگ دیدی طاقت فرسا شد ب دکترت بگو

با گرم کردن خوب میشه یا آروم ماساژش بده

کم کم شاید بیوفته دردش تو پات

دِلِمون بَرآت تَنگ شُده   TINAZ🤰💙#مدافعین_سلامت💓
هنوز سونو نرفتم ۳۲ هفته دکترم گفت برم الان برم به نظرت؟؟

۳۷هفته ای اره  برو شاید از چیز دیگه هم  باشه 

اگ رشدش خیلی خوبه ازهمین کلیه هاته چون زنداداشمدمیگفت رشدش بیش از حد بود ولی متاسفانه ۳۷هفته رفت سونو گفت ۳۶هفته رشدش وایساده نارس ب دنیا امد

۳۷هفته ای اره  برو شاید از چیز دیگه هم  باشه  اگ رشدش خیلی خوبه ازهمین کلیه هاته چون ...

۲۷ هفته هستم عزیزم ...اگه بخاطر رشدش هست پ چرا فقط سمت راسته😖

❤❤❤❤❤