2777
2789
من که اصلا بجه هام رو نزاشتم ولی 5 ماه خیلی زوده وقتی کامل نشست بزارش
من هم ازدکتر ارتوبد کودکان برسیدم بهم کفت
خود من با رو روئک بزرک شدم ولی بجه هام رو تو رو روئک نزاشتم
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم با روروک مخالفم خیلی کم شاید هفته ای یه بار بذارمش تو روروک اینطوری بچه خودش میتونه زودتر تعادلشو حفظ کنه و وایسه ولی جایی خوندم فقط تا 6 ماهگی مناسبه واسه بچه و بعد اون بهتره استفاده نشه یعنی شما میتونی الان دخترتو بذاری تو روروک
منم پسرمو از 5 ماهگی گذاشتم بمدت 2 الی 3 ماه پاهاش ضعیف شده بودن دیگه نذاشتم خدا رو شکر الان پاهاش قویتر شده من زود گذاشته بودم الان که دیگه توش نمینشینه 11 ماهشه و نوپا شده من مقاله ای خوندم که تو اروپا اصلا از روروئک برای بچه ها استفادش ممنوعه
عزیزم من تقریبا از 5 ماهگی گذاشتم اما به نظرم تو اصلا نذار دختر من سیر تکامل حرکتیش قدری بهم ریخت طوری که اول راه افتاد بدون اینکه چهار دست و پا رفتن رو بلد باشه برا همین زمین های بدی خورد. بعد کم کم 4 دست و پا رفت و درست شد
وقتی که باردار بودم تصمیم داشتم که نه از پستونک نه شیشه نه روروئک قنداق یا هر چیزی که دکترها گفته بودن مضره استفاده نکنم ولی تا الان که به دنیا امده نزدیک چهار ماهشه و وحشتناک به من متکی همش چسبیده بهم واقعااااااااااااااااخسته شدم و همشم استفاده کردم با اینکه تصمیم داشتم هیچکدومو استفاده نکنم.................فقط اینکه یخورده با خودش باشو کمتر به من وصل باشه ........همینجوریم تمام وقتمو گذاشتم براش .......
من از 4 ماهگی!!!

تا 8-9 ماهگی نشست....بعد از اینکه 4 دست و پا رفت دیگه نمیخواستش...

13 ماهگی هم اه افتاد....

بچه منم همش دوست داشت بغل باشه. میذاشتمش تو روروئک و برای اینکه به کمرش فشار نیاد یا خم نشه ، پشتش و جلوش بالش های کوچیک میذاشتم اونم لم میداد بهشون!
***الهی و ربی....من لی غیرک***فروش تخته شاسی برای عکس ارزانتر از آتلیه با ارسال رایگان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561837&PageNumber=1
منم دخترمو سه ماهگی توی روروئک گذاشتم. البته دختر من خیلی زود تعادل سرشو بدست آورده بود یعنی قبل از یک ماهگی. با این حال منم مثل fa fa برای احتیاط دوطرف بدنش و جلوی سرش رو روروئک بالش میذاشتم. البته زیاد نمیذاشتمش توی روروئک ولی چون خیلی دست تنها بودم و دختر من از هفته های سوم و چهارم همیشه میخواست سرش بالا باشه و با اجازه دکترش حتی با محافظت از پشتش مینشوندیمش مشکلی براش پیش نیومد. دقیقا تو پایان شش ماهگی نشست. حدود نه ماهگی چهار دست و پا رفت و سیزده ماهگی هم راه افتاد. روروئک خیلی به دختر من آزادی عمل میداد. تو هفت ماهگی خودشو باهاش اینطرف و اونطرف میبرد. تو پنج ماهگیش که بردیمش مسافرت خونه مادر همسرم روروئک خیلی به دردمون خورد. توش می ایستاد و همه رو برانداز میکرد و از این کار لذت میبرد.البته اینم بگم که وقتی چهار دست و پا رفت دیگه خیلی کم توی روروئک گذاشتمش. در ضمن روروئکش قابل تنظیم بود همیشه طوری تنظیمش میکردیم که کف پاهاش روی زمین قرار بگیره و اوایل یه حالت نیمه نشسته داشت که به مهره های انتهای بدنش فشار نیاد. اگه بتونی شرایط مناسب بوجود بیاری میتونی از روروئک به محض اینکه تعادل سر کاملابرقرار شد استفاده کنی. البته این نظر شخصی منه و بنا بر تجربه خودم با دخترمه.
مسئولیت همه اتفاق های زندگیم برعهده خودمه :)