2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حداقل بگو یک سومشو ،نصف درامد واقعا زیاده،البته اگه میخوای خرج خونه رو بدی مثل مواد غذایی خوبه

بعد تو هیچوقت نباید شرایط بعد ازدواجتو با خونه ی پدرت مقایسه کنی شاید خدایی نکرده یه اتفاقی افتاد که مجبور شدی تا چند ماه خیلی کم خرج کنی باید خودتو برای همه چیز اماده کنی

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...

اولشو خوب اومدی،ولی با شرط وشروط بعدش تقریبا قبلیارو هم خراب کردی،بهتره بخودش پیشنهاد بدی  اکثر پسرا طبق تجربه همچین شرط وشروطیو بخصوص تورابطه سنتی قبول نمی کنن

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

خب میگی وضعیت مالیش خوب نیست چطوری جیرینگی پول به حسابت بریزه؟؟؟حق و حقوق اولیت رو خوب شد گرفتی ولی اگه‌نمیخوای وضعیت مالیتون همینجوری بمونه یکم رعایت کن بیشتر پس انداز کن 

✈🇺🇸
چرااا؟؟

بابا خب طرف ی خونه ماشین نداره اینقدر باید تاوان بده؟ حق طلاااق؟ نصف حقوق جیرینگی؟؟؟؟؟ صد و چهارده تا اونم تو وضیعت الان ؟ خدای نکرده کار ب اونجا بکشه اون بنده خدا ی بدبخت زنجیره ای میشه!!!

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات

این کارا که قراره انجام بدی فقط و فقط به زندگی خودت آسیب میزنه یعنی دلت براش نمیسوزه اون با نصف حقوق کل خرج و مخارج و ریز و درشت زندگیو فراهم کنه ولی تو تنهایی نصفشو خرج کنی؟

خیلی پرتوقعی حالا حالاها ازدواج نکن اصلا

آره چه اشکال داره به عنوان خرج خونه  و پول توجیبی میتونی یه مبلغی رو مشخص کنی به حسابت بریزه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

عزیزم داره به جای یه زندگی دوستانه زندگی رو میکشی به سمت قانو و زمختی یکم دوستانه تر البته با رعایت اصول 

که همون مهریه و لباس عروس اینا میشه حق تصنیف اموال و اینا یعنی بی اعتمادی بزار اول اعتماد کنی بهش بعد با فکر ازدواج باس