2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من اشتباهه و اینکه خب خونه بابا با خونه شوهر فرق داره من با حق تصنیف اموالم موافق نیستم ک البته اینا نظر شخصیمه

ابی تر از انم ک بیرنگ بمیرم ... از شیشه نبودم ک با سنگ بمیرم ... من امده بودم ک تا مرز رسیدن ... همراه تو فرسنگ ب فرسنگ بمیرم ... تقصیر کسی نیست ک اینگونه غریبم ... شاید خدا خواسته ک دلتنگ بمیرم
بابا خب طرف ی خونه ماشین نداره اینقدر باید تاوان بده؟ حق طلاااق؟ نصف حقوق جیرینگی؟؟؟؟؟ صد و چهارده ت ...

موندم مامان بابای پسره کجان که این انقدر راحت داره سر پسرشون رو کلاه میذاره

بعد شما قراره برا زندگی چیکار کنی؟

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. به ارامش دست یافتم و همه چیز برای رسیدن به ارزوهایم فراهم شد به خدای خود نزدیک تر شدم و خانواده ام غرق در ارامشی بی پایان شدند

رودل نکنی😂😂😂

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

اخری رو نگو دیگه چه خبره

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

باور کن جای نامزدت بودم میگفتم تمامش کنیم.. اونوقت یاد میگرفتی ناز کردن و شرط گذاشتن حد داره... اگه انتخابت کرده دلیل نداره انقدر خودتو در برابرش بالا ببینی و .. چی بگم ارزوی خوشبختی دارم

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
عزیزم داره به جای یه زندگی دویتانه زندگی رو میکشی به سمت قانو و زمختی یکم دوستانه تر البته با رعایت ...

اتفاقا تصنیف خوبه فکر کن یه زن همه جوره رعایت کنه حتی خودش کار کنه خونه جمع کنه بعد اگه آقا بخواد بره دنبال هوسش پیرهن خانوم هم مال آقاست

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

به نظر من همه ش خوبه

ولی آخریو خیلی نمیپسندم

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین
بچه ها هرکی تاپیک میزنه از زندگیش راضی نیست میگید قبل ازدواج باید محکم کاری یمیکردی حالا ک من اینکار ...

این محکم کاری نیست سلاخیه

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
ااره بگو من دقیقا خونه بابام هر چی خواستم خریدم ولی الان ارزو همیچی به دلمه زورش میرسه خرجم بده

والا همه خانوما میگن تو عقد پول بگیر فلان کن بعد الان من شدم پول پرست

من ک نصفشو کامل خرج خودم نمیکنم منظوریم اینه واسه یه کیلو پیاز ندوام برم بگم ب من 10 تومن پول بده

ی جورایی جتمون پول همرامون باشه

اتفاقا تصنیف خوبه فکر کن یه زن همه جوره رعایت کنه حتی خودش کار کنه خونه جمع کنه بعد اگه آقا بخواد بر ...

کسی با همچین اقایی ازدواج میکنه؟  ک این اتفاقات بخواد بیفته

ابی تر از انم ک بیرنگ بمیرم ... از شیشه نبودم ک با سنگ بمیرم ... من امده بودم ک تا مرز رسیدن ... همراه تو فرسنگ ب فرسنگ بمیرم ... تقصیر کسی نیست ک اینگونه غریبم ... شاید خدا خواسته ک دلتنگ بمیرم