2777
2789

سه روزه یه علائمی شبیه سرماخوردگی اومده سراغم هیچ بو و مزه ای رو هم نمیتونم تفکیک کنم از هم و تشخیصشون بدم 😢 شوهرمم از سه روز پیش که اینطوری شدم فرستادم خونه مادرش اینا الانم از ترس نرفتم حتی تست بدم تو رو خدا به حق این ماه محرم دعا کنین واسه من 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
من قراره امشب برای نی نی سایتی ها یس بخونم بیا تو تاپیکم اسمتو بنویس 

ممنونم گلم چشم انشاالله خدا اجر کارت و بده

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس عزیزمم کرونا که واسه همه یه جور نیس شمام صد درصد سبک مبتلا شدین من خودم یا شوعرمو دختر ۲ سالم ماه پیش مبتلا شدیم خودم که الصلا دارو نخدردم فقط شوهرم در حد یه سرماخوردکیه فوق,سبک مبتلا شد دخترمم فقط صداش گرفت الانم قرنطینمون تموم شده و خوبیم اکثر کسایی که بویایی از,دست میدن راحت میگذرونن برو خدارو شکر کن به ریه ات نزده اون خطرناکه

نطر خاصی ندارم 

نترس خودت رو تقویت کن مایعات گرم و دمنوش فراوان بخور‌. سوپ گرم مداوم بخور. اگر لازم هست برو دکتر و دارو هم بگیر. انشاءالله خیلی سبک بگذره

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
نترس عزیزمم کرونا که واسه همه یه جور نیس شمام صد درصد سبک مبتلا شدین من خودم یا شوعرمو دختر ۲ سالم م ...

واقعا ؟ آخه دیشب خواهرشوهرم گفت باید تست بدی که یه وقت توی روزهای آینده شدید نشه واسم دعا کن خواهری 

نترس خودت رو تقویت کن مایعات گرم و دمنوش فراوان بخور‌. سوپ گرم مداوم بخور. اگر لازم هست برو دکتر و د ...

ممنونم آوینا بانو انشاالله هیچ کدوم از شما مبتلا نشین 

واقعا ؟ آخه دیشب خواهرشوهرم گفت باید تست بدی که یه وقت توی روزهای آینده شدید نشه واسم دعا کن خواهری& ...

والا شوهره من اصلا فکرشو نمیکردیم کرونا باشه تست داد مثبت بود هیج اصلا شدیدم نشد شمام الکی نزار کسی بترسونتت شما چون بویایی از دست دادین حتما کروناس ولی از,نوع سبک و خوبش جون اونایی که شدید میگیرن کسایی هستن که ریه اشون درگیر میشه من پسرخاله هام مثل شما گرفتن سره یه هفته ام خوب شدن

نطر خاصی ندارم