2777
2789
عنوان

بارداری...

165 بازدید | 30 پست

سلام.بیبی های سمت چپ وصبی زدم زیر۵ دیقه خط افتاد سمت راستیم چند دیقه پیش اونم زیر ده دیقه ممکنه باردار باشم اخه قبلا هم چند باری اینجوری شدن اما اونا وقت خشک شدن خط میفتاد ممکنه منم مادر شده باشم 😔کسی اینجوری کم رنگ بوده براش و بارداربوده

مباركهههه

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره فکر کنم

ان شالله که بارداری. چون صبح دقیقتره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چقدر مونده بع پریودت

اصݩ مَݩ دردَم و طُ خَط بِه خَط دَرمونۍ!🔐♥️‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎

این عکس بیبی چکم با یکروز تاخیر موعدم بود ببین مثل تو کمرنگه. اگه زیر 5 دقیقه برات خط افتاد بارداریه دیگه. مبارکه

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
این عکس بیبی چکم با یکروز تاخیر موعدم بود ببین مثل تو کمرنگه. اگه زیر 5 دقیقه برات خط افتاد بارداریه ...

موعد منم دیروز بود نشدم زیر ده دیقه خط افتاد فک کنم ان شاءالله ک باشم  😔 مبارکتووون باشه

موعد منم دیروز بود نشدم زیر ده دیقه خط افتاد فک کنم ان شاءالله ک باشم  😔 مبارکتووون باشه

پس انشاءالله بارداری.. چرا ناراحتی پس. خوشحال باش😀😀

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره