2777
2789
عنوان

خواهرم وای فای هک کرده 🙁😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 50 پست
آره وای فای ما رمز داشت  یعنی کلا اینقدر قبضش میومد که ما کلافه میشدیم  که آخرم جمع کردی ...

نرم افزار داره اینقدر راحته که نگو

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
نرم افزار داره اینقدر راحته که نگو

آره سخت نیس اگه پیجور باشن فورا میفهمن

ولی گناه واقعا مخصوصا تو این شرایط

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کجا میفهمن

هر گوشی یه ادرس اینترنتی داره شماذرو با اون ادرس پیدا میکنن

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
چی بگم بهش حرف گوش نمیکنه گوسفند

به پدرت بگو ولی بهش بگو به روی خواهرت نیاره ولی یه جور به همسایه بگه وای فای شما هم هک شده بده بهش بگه مال ما رو هک کردن شما هم امنیتشو ببرید بالا یا واقعا بهشون بگه که کار خواهر شماست و هزینه شو بده

از کجا میفهمن

راه های زیادی هست اگه زود حجمش کم بشه میتونه از طریق پنل کاربری ریز ساعت مصرف رو نگاه کنه ممکنه تو اون ساعت اصلا استفاده نکرده باشن میتونه دستگاههایی که از این مودم استفاده کردن رو ببینه مدل گوشی رو فک کنم نشون میده کلا اگه شک کنه میتونه پیداتون کنه کار غیر ممکنی نیست 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55