2777
2789
عنوان

خواهرم وای فای هک کرده 🙁😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 50 پست
برای ماهم هک میکردن خواهرم یکاری کرد امنیتشو زیاد کرد که فقط تا دمه در خونمون نت برسه که کسی بر ندار ...

آره 

همسایتونم گناه داره 

جلوشو بگیرید

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
واااای خدا نکشتش کلی خندیدم🤣🤣🤣🤣 اما جلوش بگیرین بابات بخره براش خب😁

بابام گفت این معتاده شب تا صبح بیداره تو اتاق قیافشو نمیبینیم جلوشو که نمیتونیم بگیریم بهتر که نت قطع شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ایول ب آبجیت 

اگه پسر بودم میگرفتمش

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

اگه همسایتون بفهمه میتونه شکایت کنه فک کنم ۹۱ روز  تا یک سال حبس داره و از صد هزار تا دو میلیون جریمه یا هر دوتا مجازات رو ممکنه باهم اجرا کنن هم زندان هم جریمه  برو به خواهرت بگو 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
رمز داشته باشه میشه بازم هک کرد؟

آره وای فای ما رمز داشت 

یعنی کلا اینقدر قبضش میومد که ما کلافه میشدیم 

که آخرم جمع کردیم

هک کردنش واسه کسی که بلده راحته حالا کاش یه نفرم استفاده کرده بود چندین نفرم بودن😓😑

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
آره وای فای ما رمز داشت  یعنی کلا اینقدر قبضش میومد که ما کلافه میشدیم  که آخرم جمع کردی ...

وااای منم میبینم زود تموم میشه. چکارش کنم؟چطور امنیتش رو ببرم بالا؟

نیمرو باش ولی دو رو نباش ...  
عزیزم برو به همسایه بگو که یه نفر وایفایتونو هک کرده بگو حالا نمیگم کی بوده ولی شما امنیتشو ببرید با ...

میگه توازکجامیدونی وای فای ماروهک کردن😂

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍
وااای منم میبینم زود تموم میشه. چکارش کنم؟چطور امنیتش رو ببرم بالا؟

نمیدونم 

معمولا بزار یجای دور از دسترس 

البته ماهم که فهمیدیم این وای فای تند تند چشمک میزد در حال که ما اون لحظه اصلا استفاده خاصی نمی کردیم 

بعد چند وقت هم خودشون اومدن بهمون گفتن که دیگه ما جمعش کرده بودیم 😐

با مک آدرس می تونید دسترسی بقیه را محدود کنید حتی اگر رمز داشته باشند. توی نت بگردید پیدا کنید

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم