2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهام حمیدی تاپیک زده شوهرتون تو حموم.......وای مردم ازخنده  حداقل کاش ریحانه پارسامیذاشت اسمش ...

نگران نباش کاربری بعدیشو ریحانه پارسا میذاره

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
نه بابا میترسم الهام چرخنده رو انتخاب کنه

اینم ممکنه 

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
اینکه خوبه اون کاربره خیلی وحشتتاک بود که عکس باس.ن ش رو لخت لخت گذاشته بود پست اول بعد میگفت چرا پو ...

من چرا اینارو نمیبینم هیچوقت   

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون
اینکه خوبه اون کاربره خیلی وحشتتاک بود که عکس باس.ن ش رو لخت لخت گذاشته بود پست اول بعد میگفت چرا پو ...

یکی هم عکس دو دول بچه اشو گداشته بود گفت ختنه اش کردم اینطوری شده😂😂😂🙄🤣🙄

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍

توروخدا قبول کن درخواستمو هم سن توم😍

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩