بچه ها سلام.کسایی که بعد از ازدواج رفتن یک شهر دیگه بهم بگید که ایا تنها میرید خونه پدر و مادرتون بمونید؟ یا با همسرتون میرید و برمیگردید.؟ هرچند وقت یکبار و چند روز میمونید؟؟
❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی... تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من با خانوادم تو ی شهریم ولی مامانم اینا چند بعد عید ماه میرن شهرستان خونه دارن ..منم میرم ۱ ماه میمونم برمیگردم یکم میمونم خونم دوباره میرم با خودشون برمیگردم تهران 😂شوهرمم فوقش میاد ۱ هفته میمونه برمیگرده
چرا نمیمونی؟ پدر و مادرت نمیگن بمون؟ جوابشون چی میدی
چرا هر وقت میرم خیلی اصرار میکنن ک بمونم وقتی هم راه میفتم گریه میکنن طفلیا ولی راهم دوره شوهرم اینجا تنها میمونه نمیتونم تنهاش بزارم خسته و کوفته از سر کار بیاد غذا بپزه و نمیتونه ب خودش برسه و اینجا آشنایی نداریم ک سرگرم بشه در نبود من
من اشتباه کردم چون توقع خانوادم خیلی بالا رفت انتظارشون از من مثل وقتی بود که مجرد بودم ،اینو گفتم که اشتباه منو نکنی البته شرایط هر خانواده ای فرق داره ،همه مثل هم نیستن