2777
2789
عنوان

خانمای کاری و شاغل

83 بازدید | 6 پست

اگه قرار باشه جایی کار کنین که طرف ازتون پنجاه شش تومن سفته بگیره تا قبول کنه براش کار کنین اعتماد میکنین؟

مثلا ممکنه تهمت بزنه که وسایلم کم شده سفته رو بزاره اجرا

باید چیکار کرد؟

نکن 

اصل همکار شدن بر پایه اعتماد طرفین 

اگر قبولت نداره 

هیچوقت دیگه هم بهت اعتماد نمیکنه 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

من 200 میلیون داد مسفته.البته شرکت معتبریه و کارمم چون حسابداری و خزانه هست خوب دور از ذهن نبود که سفته بگیرن.ولی شرکتهای خصوصی کوچیک ممکنه بعدا برات شاخ بشن با همین سفته.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شغل من حسابداری و خزانه داریه.کل حسابهای بانکی شرکت دست منه.در سال نزدیک 2میلیارد از پول شرکت و جابه جا میکنم توی حسابها.معقول بود که سفته باید بدم.ولی شغل های دیگه سفته مبلغ بالا خطرناکه.