2821
2789

بچها من تو اقدامم من قبل تخمک گذاریم زیر دلم دردمیکرد و صورتم جوش زد 

و حالا امروز روز ۱۹ پری هست خواستم بگم کسی شماره تلفن دکتری نداره ی زنگ بزنم پشت تلفن فقط راهنماییم کنه بگه چیکارکنم 

اخه الان صورتم جوش زده نمیدونم برا چیزای گرمی میخورمه یا چیز دیگه دیشب خیلی درد میکرد زیر دلم تا دوماه پیش دکتر میرفتم سالم بودم یعنی تنبلی تخمدان و عفونت نداشتم داستانم چی میشه راهنماییم کنید لطفاا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام مامانا این یه برنامه هس که متناسب سن بچه هامون برنامه ریزی شده اونجا میتونید ازمادران هم سن وسال بچا هاتون سوال کنید قصه شعر تغذیه کودک و.......

من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو شید

میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

بنظرمنننننن اصلا زمان تخمک گذاری رو بیخیال شید من چندماه پیش رفتم چکاپ قبل از بارداری ودکتر گفت از فلان تاریخ تخمک گذاری اقدام داشته باش و...چندماه هردفعه توی زمان های تخمک گذاریم مشکل پیش میومد و خونه نبودیم یامن یا همسرم😁دیگه بیخیالش شدم گفتم هرچه باداباد دقیقا ماه بعدش فهمیدم باردارم😂

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
بنظرمنننننن اصلا زمان تخمک گذاری رو بیخیال شید من چندماه پیش رفتم چکاپ قبل از بارداری ودکتر گفت از ف ...

دقیقا باورت میشه برامنم همین بود روز تخمک گذاریم یا پیش میومد میرفتیم جایی یا مسافرت ی جوری میشد ک اون روزو ازدست میدادیم😀😀😀

دقیقا باورت میشه برامنم همین بود روز تخمک گذاریم یا پیش میومد میرفتیم جایی یا مسافرت ی جوری میشد ک ا ...

دقیقا 👌بیخیالش شو حتی تستم که مثبت شد اول فک کردم کیست دارم

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز