2777
2789
عنوان

پارتی بازی

235 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من تو یه اموزشگاه رفتم ثبت نام کردم واسه اینکه مدرکمو بگیرم بعد کارم یه جا ب مشکل خورد رئیس اون بخش ب من گفت من زنگ میزنم ب اون قسمتی ک کارت ب مشکل خورده مشکلتو اوکی میکنم اونم زنگ زد و مشکلم خداروشکر حل شد منم زنگ زدم ازش تشکر کردم گفتم میخواستم حضوری بیام خدمتتون تشکر کنم گفتم محل کارتونه درست نیست هی برم و بیام بخاطر همین تماس گرفتم گفت نه حضوری بیا هر روزی ک تونستی منم گفتم باشه بهشم گفته بودم ایشالا اگه مشکلم حل بشه واستون جبران میکنمو این حرفا حالا نمیدونم برم یا نه اگه برم چیزی باید بخرم ببرم یا نه موندم محل کارشم یه جای عمومیه خیلی شلوغه رفت و  امد هست من چند بارم رفتم کلن ادم شوخیه باهمه یعنی اینو میگم ک فکر نکنم ب منظوری گفته باشه بیا درضمن سنشم زیاده فکر کنم 40خورده ای باشه شما بودید میرفتید؟اگه میرفتید چیزی میخریدید

گر تو با بد،بدکنی پس فرق چیست👀😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حضوری میرفتم,یه چیزی هم براش به عنوان تشکر میبردم

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

خیلی عذر میخوام که اینطور میگم ولی فکر میکنم که اون آقا از حرفتون برداشت خوبی نکرده یکی اینکه حضوری خدمت میرسم یکی اینکه جبران میکنم و امیدوارم امیدوااارم که برداشتم کاملا اشتباه بوده باشه و ایشون مرد شریفی باشه...