2777
2789

ن تنها همسر من ک ی پرستار سادست همه خانواده پزشکان و پرستاران تحت فشار زیادی هستند من ب خاطر بارداریم ۲ ماهی هست ک خونه مادرمم ونمیتونم همسرمو ببینم از نزدیک اگ کادر درمان از بین برن سلامت خیلیا ب خطر میوفته ب خاطر بی فکری ی سری آدم نباید جون بقیه ب خطر بیوفته 

کادر درمان بی هیچ منتی جونشونو کف دستشون گذاشتن واسه سلامت شما عزیزای دل انشالله بیماری ازتون ب دور 🖤❤🖤❤🖤

دِلِمون بَرآت تَنگ شُده   TINAZ🤰💙#مدافعین_سلامت💓

چشممممم😍💗

"ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﺒﺨﺸی ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺨﺸﯿﺪﯼ ﻭ ﻧﻔﻬﻤـــﯿﺪ , ﺗﺎ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﺩﺭ ﺁﺭﺯﻭﯼ ﺑﺨﺸﺶ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﺪ ... ﮔﺎﻫﯽ ﻧﺒـــــــﺎﯾﺪ ﺻﺒﺮ ﮐﺮﺩ ... ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺭﻓﺖ ﺗﺎ ﺑﺪﺍﻧﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻣﺎﻧﺪﯼ ﺭﻓﺘﻦ ﺭﺍ ﺑﻠﺪ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﯼ ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که اینقد خونه موندیم پوسیدیم هیچ جا نمیرم 

خوب این فرهنگ و شعور شمارو نشون میده عزیز دلم ❤👍🙇‍♀️

خوب این فرهنگ و شعور شمارو نشون میده عزیز دلم ❤👍🙇‍♀️

اره ارزش نداره بخاطر گشتن خودم یا خانواده ام یا اطرافیانم مریض بشن 

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
بعضی ها خیلی بی فرهنگن خییییییلللللللیییییییی. عروسی و مسافرت و عزا و هیئت و دورهمی و.....  با ...

بله جایی نمونده ک نرن دیگ 

گل میفرمایید❤

حرف شما درسته ولی یه عده گوش نمیکنن یه عده هم مجبورن برن بیرون تقریبا تمام آقایون مجبورن برن سرکار میرن و میان انتقال میدن به بقیه اعضای خونه .پس درستش اینه بگیم همه رعایت کنند تا جایی که میشه .دولتمونم که هیچ کاری نمیکنه.

حرف شما درسته ولی یه عده گوش نمیکنن یه عده هم مجبورن برن بیرون تقریبا تمام آقایون مجبورن برن سرکار م ...

عزیزم اینجور جاها باید باشه و گرنه همه از گرسنگی تلف میشن اقتصاد میخوابه سایر اعضای خانواده مراعات کنند و این آماری ک بالامیره تورم نیس جون هموطنامونه

❤❤❤

خدا کمکتون و کمک همه کادر درمان باشن 

،یسری چیزام ریشه در عمق ذات مردم داره ک با درخواست حل نمیشه

اینارو باید ببندن ب تخت ترک بِدن😁😣

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
اره ارزش نداره بخاطر گشتن خودم یا خانواده ام یا اطرافیانم مریض بشن 

بله صد البته 

ب خاطر خوشگذرونی بی موقع ما کادر درمان خسته بشن

ب بیرون رفتن تنها نیست ک ب رعایت کردنه خیلیا الان دیگه براشون عادی شده حتی ماسک هم نمیزنن

اونایی ک سرکارن باید برن دیگه ولی باید رعایت کنن

معمولا بیشترین کسایی ک گرفتن زنای خانه دار هستن چون وقتی میرن بیرون خیلی کم رعایت میکنن

خدا کمکتون و کمک همه کادر درمان باشن  ،یسری چیزام ریشه در عمق ذات مردم داره ک با درخواست حل نم ...

قربان شمااا دوست عزیزم❤

بله ی سری چیزا واقعن باید ریشه سازی بشه 

و این افرادم دیگ مثه کبک سرشونو کردن تو برف