ن تنها همسر من ک ی پرستار سادست همه خانواده پزشکان و پرستاران تحت فشار زیادی هستند من ب خاطر بارداریم ۲ ماهی هست ک خونه مادرمم ونمیتونم همسرمو ببینم از نزدیک اگ کادر درمان از بین برن سلامت خیلیا ب خطر میوفته ب خاطر بی فکری ی سری آدم نباید جون بقیه ب خطر بیوفته
کادر درمان بی هیچ منتی جونشونو کف دستشون گذاشتن واسه سلامت شما عزیزای دل انشالله بیماری ازتون ب دور 🖤❤🖤❤🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حرف شما درسته ولی یه عده گوش نمیکنن یه عده هم مجبورن برن بیرون تقریبا تمام آقایون مجبورن برن سرکار میرن و میان انتقال میدن به بقیه اعضای خونه .پس درستش اینه بگیم همه رعایت کنند تا جایی که میشه .دولتمونم که هیچ کاری نمیکنه.
،یسری چیزام ریشه در عمق ذات مردم داره ک با درخواست حل نمیشه
اینارو باید ببندن ب تخت ترک بِدن😁😣
☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍