رفتم داروخونه گفتم اسپری واسه دندونم میخوام خیلی دندونم درد میکرد ، بعد یه اسپری داد الان اومدم زدم دهنم تلخ شد سر شده کامل ولی دندونم همچنان درد میکنه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وااای دقیقا مثل من اصلا اروم نمیشد با اینکه اصلا سابقه دندون درد نداشتم باردار که نیستی؟ اخه من یک ...
نه عزیزم من دوتا دندونام کنار هم به عصب رسیده واسه همین اینقدر درد دارم ،سمت راستم درد میکنه سمت چپمم دوتا دندون عصب کشی سه روزه غذا نخوردم دیگه کلافه شدم ، خیلی عصبیم ، از ۱۵ سالگی تو دندونپزشکی بودم هرچی به دندونام میرسم بدتر خراب میشن دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
خیلی خندیدم ولی خب چرا دکتر نمیری واسه دندونت ک تجویز خود دکترو بگیری بخوری ک بهتر بشی؟
دکتر رفتم گلم دندونم به عصب رسیده منتظرم تا نوبت بده بهم ،بدبختیم اینه که سمت چپ دوتا عصب کشی کردم سمت راستم دوتا عصب کشی دارم درد میکنه هیچ جوره نمیتونم غذا بخورم