2821
2789
عنوان

تاثیر اسپری لیدوکایین😑 میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 47 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سرم درد گرفته اصلا ،از پریشب شیش تا ژلوفن و استامینوفن خوردم خوب نشدم رفتم اسپری بگیرم اینم بدترش کر ...

وااای دقیقا مثل من اصلا اروم نمیشد با اینکه اصلا سابقه دندون درد نداشتم

باردار که نیستی؟

اخه من یکی از علائم بارداریم دندون درد بود

ژلوفن هم زیاد نخور

راستی من قرص مفنامیک اسید خیلی ارومم میکرد یعنی در جا دندونم خوب میشد

وااای دقیقا مثل من اصلا اروم نمیشد با اینکه اصلا سابقه دندون درد نداشتم باردار که نیستی؟ اخه من یک ...

نه عزیزم من دوتا دندونام کنار هم به عصب رسیده واسه همین اینقدر درد دارم ،سمت راستم درد میکنه سمت چپمم دوتا دندون عصب کشی سه روزه غذا نخوردم دیگه کلافه شدم ، خیلی عصبیم ، از ۱۵ سالگی تو دندونپزشکی بودم هرچی به دندونام میرسم بدتر خراب میشن دیگه نمیدونم باید چیکار کنم 

خیلی خندیدم ولی خب چرا دکتر نمیری واسه دندونت ک تجویز خود دکترو بگیری بخوری ک بهتر بشی؟

دکتر رفتم گلم دندونم به عصب رسیده منتظرم تا نوبت بده بهم ،بدبختیم اینه که سمت چپ دوتا عصب کشی کردم سمت راستم دوتا عصب کشی دارم درد میکنه هیچ جوره نمیتونم غذا بخورم

نه عزیزم من دوتا دندونام کنار هم به عصب رسیده واسه همین اینقدر درد دارم ،سمت راستم درد میکنه سمت چپم ...

وااای

بدترین درد بنظرم درد دندونه اصلا نمیشه تحملشون کرد

من فقط گریه میکردم از دردشون😭

عزیزم برو دکتر تا بیشتر از این اذیتت نکردن

2825
2823
2791
2779
2792