مواد لازم
آرد سفید قنادی ... 2 و 1/3 لیوان
پودر قند ... 2 لیوان
وانیل ... نصف قاشق چایخوری
کشمش ... یک لیوان
کره یا مارگارین ... 150 گرم
تخم مرغ ... دو عدد
طرز تهیه
پودر قند و کره را با همزن میزنیم تا کرمی رنگ شود .
تخم مرغ اول را اضافه کرده هم میزنیم و بعد تخم مرغ بعدی را همراه با وانیل اضافه میکنیم و با همزن میزنیم . بعد از این مرحله همزن را کنار گذاشته آرد را اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم و بعد کشمش ها را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم .
فر را یک ربع قبل گرم کرده کف سینی فر کاغذ روغنی مینداریم مواد را با فاصله توسط قیف یا قاشق کف سینی میچینیم و به مدت یک ربع در فر با دمای 160 درجه قرار میدهیم .
اگر با ماهیتابه درست میکنیم از یک ربع قبل شعله را روشن میکنیم تا گرم شود کف ماهیتابه کاغذ روغنی انداخته مواد را با فاصله کف ماهیتابه میچینیم و روی در ماهیتابه دم کنی قرار میدهیم شعله پخش کن را روی شعله قرار داده ماهیتابه را روی آن میگذاریم حرارت را کمتر کرده و شیرینی را به مدت یک ربع میپزیم .
نکته
-لحظه ای که شیرینی ها از فر دراورده شوند روی آن نرم است وقتی یکم خنک تر شد کاملا روی شیرینی خشک میشود . پس پخت شیرینی را تا زمانی که دور آن طلایی شد ادامه میدهیم .
-به جای پودر قند از شکر آسیاب شده هم میتوان استفاده کرد.