2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواد لازم

آرد سفید قنادی ... 2 و 1/3 لیوان

پودر قند ... 2 لیوان

وانیل ... نصف قاشق چایخوری

کشمش ... یک لیوان

کره یا مارگارین ... 150 گرم

تخم مرغ ... دو عدد

طرز تهیه

پودر قند و کره را با همزن میزنیم تا کرمی رنگ شود .

تخم مرغ اول را اضافه کرده هم میزنیم و بعد تخم مرغ بعدی را همراه با وانیل اضافه میکنیم و با همزن میزنیم . بعد از این مرحله همزن را کنار گذاشته آرد را اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم و بعد کشمش ها را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم .

فر را یک ربع قبل گرم کرده کف سینی فر کاغذ روغنی مینداریم مواد را با فاصله توسط قیف یا قاشق کف سینی میچینیم و به مدت یک ربع در فر با دمای 160 درجه قرار میدهیم .

اگر با ماهیتابه درست میکنیم از یک ربع قبل شعله را روشن میکنیم تا گرم شود کف ماهیتابه کاغذ روغنی انداخته مواد را با فاصله کف ماهیتابه میچینیم و روی در ماهیتابه دم کنی قرار میدهیم شعله پخش کن را روی شعله قرار داده ماهیتابه را روی آن میگذاریم حرارت را کمتر کرده و شیرینی را به مدت یک ربع میپزیم .

نکته

-لحظه ای که شیرینی ها از فر دراورده شوند روی آن نرم است وقتی یکم خنک تر شد کاملا روی شیرینی خشک میشود . پس پخت شیرینی را تا زمانی که دور آن طلایی شد ادامه میدهیم .

-به جای پودر قند از شکر آسیاب شده هم میتوان استفاده کرد.

عزیزان اشپزی های منو در پیجم به ادرس its.mrs_bi ببینید هر روز دستور جدید داریم 😊
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792