2777
2789

سلام خانوما 

من واقعا بهتون افتخار میکنم

میشه بگید مثلا وقنی یک زوج از صفر شروع میکنن خانوما چیکار میکنن که بعد یه مدت هم خونه دارن خم ماشین هم وضعشون عالیه؟؟

یا اینکه با سیاست همیشه کارتای شوهرشون یا درامد شوهرشون دست ایناس؟

یا حتی چیکار میکنید که حاضر میشن دارایی بزنن به نامتون؟؟ 

بخدا خیلی کنجکاوم بدونم رمز و رازتون چیه

به ماهم بگید

خداخیرتون بده❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که کاری نکردم چون شوهرم از اول میگفت نه حقوق میدم دستت نه خونه میزنم به نامت منم گفتم باش اوایل هم چیزی نگفتم اما بعد خودش حقوق داد دستم خونه هم نمیدونستم زده به نامم موقع سند زدن فهمیدم جوری هم رفتار کردم که برام مهم نبود 😜😜

عزیزم من واسه زندگیمون هدف گذاشتم قسط درست کردم که پول الکی خرج نشه الان بعد ده سال خدا رو شکر یه اپارتمان ۱۰۰متری ویه ماشین صفر داریم البته ازخیلی چیزام گذشتم ولی وقتی جاری یا خواهرشوهرم یه لباس یا طلا یا تفریح میکردن من پیش شوهرم میگفتم وای چه خوشگل چه بهت میاد یا مسافرت میرفتن میگفتم چه جای خوبی همیشه به سفر شوهرم میفهمید که منم اینا رو نیاز دارم ولی بخاطر هدف بزرگتر ازش میگذرم بعد وقتی خانه رو زد به اسمم پدرش گفت بود نکن گفت بود خانمم نباشه مال دنیا برام بی ارزش ترین چیز بدون اون. گفته بود اون توزندگی از خیلی خواسته هاش گذشته جمع کرده که الان ما این ها روداریم