2777
2789
عنوان

کیا هم کم کاری دارن هم پرولاکتین؟تو رو خدا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 34 پست
عزیزم مث اینکه حتما باید بریم ی دکتر غدد خوب.من ک باردار میشم همون اقدام اول اولی 14هفته سقط شد دومی ...

خب از دکتر غدد بپرس من الان دارم دارو مصرف میکنم‌هر روز نمیدونم کی بیاد پایین 😫😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی رو ک پیگیر نشدم ،دومی رو مشکل انعقادی داشتم ،پرولاکتین و تیروییدمم مشکل داشت ،هماتومم داشتم دقی ...

اح این مشکلات هم مارو کشت دقیقا منم سه تا مشکل شما رو دارم ولی انعقادی هنوز بررسی نکردم .مشکل انعقادی باشه قلبش وایمیسه؟؟؟برا من سری اول زنده بود با خونریزی افتاد

اح این مشکلات هم مارو کشت دقیقا منم سه تا مشکل شما رو دارم ولی انعقادی هنوز بررسی نکردم .مشکل انعقاد ...

ببخشید مگه شما پرولاکتین داشتی با تیرووید قرص مصرف نکردی براشون ؟؟

ببخشید مگه شما پرولاکتین داشتی با تیرووید قرص مصرف نکردی براشون ؟؟

برا تییرویید مصرف میکنم نرمال شده ولی پرولاکتین ی ساله دارم که ی ماه دارو خوردم باردار شدم بعد 4ماه سقط شد دوباره رف بالا ک دوباره همزمان با مصرف قرص باردار شدم ک رشدش متوقف شد

من دکترم واسه پرولاکتین دارو بهم نداده گفت تیروویدت که نرمال بشه پرولاکتین هم میاد پایین 

پس چرا برا من نمیاد پایین با اینکه تیروییدم نرماله.حتما باید ب ی متخصص خوب برم

منم دکتر متخصص نرفتم اینم الکی فک کنم حرفی زد

ن اکثرا اینجوری میگن دکتر منم تعجب کرد گفت نباید پرولاکتین داشته باشی با وجود تیرویید نرمال.حتما مشکل از جای دیگس