2777
2789

من کم کاری تیرویید داشتم قرص مصرف کردم نرمال شد ولی با وجود نرمال بودن پرولاکتین هم دارم دو تا سقط داشتم نمیدونم ب این موضوع مربوطه یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیرویید و پرولاکتین بهم مربوطن با هم بالاپایین میرن

پرولاکتین بالا باشه سقط میشه یا رشدش متوقف میشه؟برا من این سری توقف رشد تو 7هفته بود ولی سری قبل بخاطر جفت پایین و هماتوم سقط شد

پرولاکتین بالا باشه سقط میشه یا رشدش متوقف میشه؟برا من این سری توقف رشد تو 7هفته بود ولی سری قبل بخا ...

نمیدونم.من پرولاکتینم بالا بود تو چکاپ قبل بارداری

دکتز گفت تا خوب نشده اصلااا نباید باردار شی

یه قرص میدن زود خوب میشه.بعدم تو بارداری و شیردهی کلا میره بالا

خب شما حامله شدی؟بچه دارین؟چطور کنترل کردین خواهشا بگین دعاتون میکنم

ندارم بچه ،دوتا سقط داشتم ۶هفته و ۱۳هفته و هنوز اقدام نکرد جدی برا بارداری ،برم دکار اول همه مشکلاتمو سامون بدم که اگه ان شا الله باردار شدم مشکلی نباشه 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
قبل بارداری 199بود کابرلین مصرف کردم و همزمان اقدام داشتم باردار شدم 

اول کنترلش کن و بعد اقدام

ان شا الله بزودی مامان شدی ‌و بمونه واست

نمیدونم.من پرولاکتینم بالا بود تو چکاپ قبل بارداری دکتز گفت تا خوب نشده اصلااا نباید باردار شی یه ...

خب وقتی تو بارداری میره بالا.باردار ک شدی نباید ک مشکل ایجاد کنه ک

علت سقطاتون چی بود؟پرولاکتین بالا؟

اولی رو ک پیگیر نشدم ،دومی رو مشکل انعقادی داشتم ،پرولاکتین و تیروییدمم مشکل داشت ،هماتومم داشتم دقیق معلوم نشد کدومش باعث شده،هر کدومش ب تنهایی میتونه علتش بوده باشه

منم همی الان تاپیک دقیقا مث شما زدم کسی نیومد من که اصلا باردار نمیشم کم کاری تیروویدم ۱۵ هست پرولاک ...

عزیزم مث اینکه حتما باید بریم ی دکتر غدد خوب.من ک باردار میشم همون اقدام اول اولی 14هفته سقط شد دومی 7هفته رشدش متوقف شد نمیدونم علتاش چیه