2777
2789

کیا انتخاب های زیادی داشتن برای ازدواج و اگ منطقی  انتخاب میکردن الان توی رفاه بودن اما احساسی انتخاب کردن و با سختی دارن زندگی میکنن بیاید بگید خدایی از انتخابتون راضی هستید و اگ برگردید عقب آیا باز همین انتخاب و میکردید😊

من انتخاب زیاد داشتم مخصوصا از سن ۱۴ تا ۱۷ ولی منتظر عشقم بودم ک تو۱۸ سالگی اومد خواستکاری قبول کردم...از هیچ نظرم هیچ کس بهتر از همسرم نیس حتی اگر اذیتم‌کنه بنظرم بهترین انتخاب

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بین احساس و عقل گیر کرده بودم .

بعدش هی سبک و سنگین کردم و با خودم گفتم نباید خودخواه باشم . تنها من نیستم که برم دنبال عشق و عاشقی . 

فردا بچه دار خواهم شد . باید به فکر بچه و ایندشم باشم .

چون خودم به هدفا و ارزوهام نرسیدم به دلیل نداشتن پول :(

واسه همین با عقل انتخاب کردم 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

من بودم شاید گزینه هرگز ازدواج نمیکردم رو انتخاب میکردم...ولی در کل احساسی انتخاب نکردم...منطقی بود..کلا ساز و کاری با انتخاب احساسی ندارم 

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
انتخابم احساسی بود ، خیلی سختی کشیدم و هنوزم دارم میکشم، حس میکنم قسمتم بوده

خودت میگی انتخاب ، من میگم توی قسمت تو دخالتی نداری ولی بحث انتخاب فرق داره اگ حالت خوب بوده باهاش ک انتخابش کردی این همون آدمه و تو هم دوستش داری پس مشکلی هم باشه میشه حلش کرد سختی با کسی ک دوستش داری ی شیرینی خاصی داره قدرشو بدون

من انتخاب زیاد داشتم مخصوصا از سن ۱۴ تا ۱۷ ولی منتظر عشقم بودم ک تو۱۸ سالگی اومد خواستکاری قبول کردم ...

عزیزم خوشحالم برات ب نظرم بهترین حسیه ک هر زنی میخواد تجربه کنه 😍

من از انتخابم راضیم واقعا چیزی واسه من وبچه هام کم نذاشته خواستگاری قبلیم حتی هنوز خونه هم ندارن ولی زنو گرفتن اصلا دوسش دارم 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 

استارتر باهت دردو دل کنم 😭خیلی ناراحتم دوست ندارم تاپیک بزنم 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
من خیلی انتخاب داشتم ولی با بدترینش ازدواج کردم خاک بر سرم   شاعر بودن یعنی احساسی بودن و ...

مگه انتخابت نبوده گلم؟ کاش بتونیم شریکی ک برای ی عمر انتخابش میکنیم و همیشه مث روزهای اول دوست داشته باشیم البته اینم بگم ک خودشون میتونن باعث شن اینطور باشه یا ن