2777
2789

متاسفم نمیدونم 🙈

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خسروپناه. خواهر شوهرم مریضشه خیلی راضیه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ممنون عزیزم آدرس مطبش کجا هس؟

شیراز
زندغربی - بالاتر از بلوار فقیهی - جنب بانک سپه - مجتمع پارسیان - طبقه 1
الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

عزیزم توی اون تاپیک نمیتونستم جوابتو بدم...

نظر لطفته عزیزم، خوبی از خودته که منو خوب میبینی😍

امیدوارم لایق این تعریفا باشم😊🙈

والا من اعتماد بنفس ندارم ولی خب

به خاطر کسی ام لباس نمیپوشم و سادگی رو دوست دارم چون دلمو نمیرنه. منم به شوووووما افتخار میکنم، ندید و نشناس میدوستمت دوست جون خوشگل و خوشتیپ و قد بلندم😍😍😍

عزیزم توی اون تاپیک نمیتونستم جوابتو بدم... نظر لطفته عزیزم، خوبی از خودته که منو خوب میبینی😍 امی ...

عزیزدلم فداتشممممم😍😍😍

همینکه فقط به خودت و راحتیت اهمیت میدی عالیه👌👌

من که به اندازه شما خوش تیپ و خوشگل نییییستم😙😙😙

بی شک ظاهرتم مثل اخلاقت بی نظیر و مثال زدنیه❤❤❤

عزیزدلم فداتشممممم😍😍😍 همینکه فقط به خودت و راحتیت اهمیت میدی عالیه👌👌 من که به اندازه شما خ ...

آقاااااااا؟؟؟؟🤣

من این‌هندونه ها رو چجوری بفروشم؟؟؟؟🤣

من یه ماه با شما صحبت کنم اعتماد بنفش نداشتمو پیدا میکنم🤣

فداتشم دوست جون من😍

هرچی که میگی بخاطر زیباییه‌ اندرونی و انبیرونیه خودته🤣🙈

همه رو مثل خودت زیبا میبینی شوووووما😍🙈