2777
2789
عنوان

دارم از نگرانی میمیرم، هنوز نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن زیتون دارم، اتفاقا به نظرم سردیش شده چون امروز خیلی جیش میکرد هندوانه هم خورد

خوب یکم بریز کف دستت هاش کن گرم بشه آروم شکمشو ماساژ بده مخصوصا سر دلشو سریع خوب میشه ان شاالله یه آب جوش نبات هم براش درس کن آروم آرو بهش بده مثلا یه قاشق چایی خوری هر ۲ دقیقه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
ممنون

خواهش میکنم 

ان شاالله که چیزیش نیست و سریع خوب میشه

فقط ای کاش اگر تونستی بهمون بگی🤩

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
عکسش فرستادم، این بدم بهش؟

اینم خوبه بده بهش 

من البته استفاده نکردم تا حالا

ولی الان سرچ کردم براتون

چیزای خوبی نوشته بود

توکل به خدا بده بهش ان شاالله زود خوب میشه 

براش صلوات میفرستم زود خوب بشه❤️

براش ختم حمد میزارم خوب بشه بچه منم تب کرده ناله میکنه دعاش کنید😢😢

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
چشم

براش ختم حمد میزارم خوب بشه بچه منم تب کرده ناله میکنه دعاش کنید😢😢

الهی، چرا؟ حواست باشه یه جایی از بدنش اگر یخه اونجا رو دستمال نم دار بذاری تبش بیشتر میشه، شیاف بذار، پیاز رنده کن بذار کف پاش، برگ کاهو بذار رو شکمش، پد الکلی بکش به نافش و دور نافش

دعای نور برای تب خیلی خوبه ان شاالله زودتر خوب بشه🙏

تاپیک‌زدم دعای نور بخونن 😢😢😢

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن