مهلاشونم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 523 عنوان دوست دارم برم مشاوره ولی نمیدونم چی بگم 272 بازدید | 14 پست شما مشاوره رفتین چجوریه ؟ مشاور خانم رفتین یا اقا سلام بر امام زمان: سَلامُ اللّٰهِ الْكامِلُ التَّامُّ الشَّامِلُ الْعامُّ ، وَصَلَواتُهُ الدَّائِمَةُ وَبَرَكاتُهُ الْقائِمَةُ التَّامَّةُ عَلىٰ حُجَّةِ اللّٰهِ وَوَ لِيِّهِ فِى أَرْضِهِ وَبِلادِهِ ، وَخَلِيفَتِهِ عَلىٰ خَلْقِهِ وَعِبادِهِ ، وَسُلالَةِ النُّبُوَّةِ وَبَقِيَّةِ الْعِتْرَةِ وَالصَّفْوَةِ ، صاحِبِ الزَّمانِ ، وَمُظْهِرِ الْإِيمانِ ، وَمُلَقِّنِ أَحْكامِ الْقُرْآنِ ، وَمُطَهِّرِ الْأَرْضِ ، وَناشِرِ الْعَدْلِ فِى الطُّولِ وَالْعَرْضِ ، وَ الْحُجَّةِ الْقائِمِ الْمَهْدِيِّ ، الْإِمامِ الْمُنْتَظَرِ الْمَرْضِيِّ ، وَابْنِ الْأَئِمَّةِ الطَّاهِرِينَ ، الْوَصِيِّ ابْنِ الْأَوْصِياءِ الْمَرْضِيِّينَ ، الْهادِي الْمَعْصُومِ ابْنِ الْأَئِمَّةِ الْهُداةِ الْمَعْصُومِينَ تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین اتفاق زندگیم میوفته خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت 1399/06/10 | 01:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهلاشونم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 523 درباره هر چی بخواین صحبت میکنین ایا خجالت هم میکشین که حرفاتونو بی پروا بگین ؟ سلام بر امام زمان: سَلامُ اللّٰهِ الْكامِلُ التَّامُّ الشَّامِلُ الْعامُّ ، وَصَلَواتُهُ الدَّائِمَةُ وَبَرَكاتُهُ الْقائِمَةُ التَّامَّةُ عَلىٰ حُجَّةِ اللّٰهِ وَوَ لِيِّهِ فِى أَرْضِهِ وَبِلادِهِ ، وَخَلِيفَتِهِ عَلىٰ خَلْقِهِ وَعِبادِهِ ، وَسُلالَةِ النُّبُوَّةِ وَبَقِيَّةِ الْعِتْرَةِ وَالصَّفْوَةِ ، صاحِبِ الزَّمانِ ، وَمُظْهِرِ الْإِيمانِ ، وَمُلَقِّنِ أَحْكامِ الْقُرْآنِ ، وَمُطَهِّرِ الْأَرْضِ ، وَناشِرِ الْعَدْلِ فِى الطُّولِ وَالْعَرْضِ ، وَ الْحُجَّةِ الْقائِمِ الْمَهْدِيِّ ، الْإِمامِ الْمُنْتَظَرِ الْمَرْضِيِّ ، وَابْنِ الْأَئِمَّةِ الطَّاهِرِينَ ، الْوَصِيِّ ابْنِ الْأَوْصِياءِ الْمَرْضِيِّينَ ، الْهادِي الْمَعْصُومِ ابْنِ الْأَئِمَّةِ الْهُداةِ الْمَعْصُومِينَ تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین اتفاق زندگیم میوفته خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت
golsa_1360 عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 3845 من زیاد رفتم...برای موارد ضروری عالیه..ولی تهش باید یادگرفت خود آدم باید مشکلاتشو حل کنه
1996sogol عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 628 در مورد همه چی صحبت کن ،مشاوره یعنی همین دیگه حرفهاتو بی پروا بزنی من بهت ایمان دارم ،مطمنم تو بهترین هارو برام میخوای ...من راضیم ب رضای تو
سلینتا عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 22203 من مشاور میشناسم کمکت کنه آدرسشو بذار لطفا There is GOD💚💚💚 ..
آذرمیدخت2020 عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 984 من روانشناس میرم قبلش هم کلی تحقیق میکنم چون روانشناس دوزاری وبیسواد خیلی زیاده
masomeh009 عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 250 آدرسشو بذار لطفا انلاینه...کمکتون میکنه رایگان..خواستی درخواست بده
پرستارگلی عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 5591 اره رفتم....دوتاشم اقا بود....اولش یکم سخت میشه ولی بعدش عادی شد.
آذرمیدخت2020 عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 984 من روانشناس میرم قبلش هم کلی تحقیق میکنم چون روانشناس دوزاری وبیسواد خیلی زیاده من بیشتر آقا میرم با آقا راحت ترم و خیلی برام مهمه مشاور یا روانشناس عقاید شخصیش تاثیر گذاره تو مشاورش
هسسسسسسستی عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 1438 انلاینه...کمکتون میکنه رایگان..خواستی درخواست بده عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 63894 اگه خواستی پیش خانوم بری سعی کن سنش بالا باشه و خانواده داشته باشه گاهی جوونا ممکنه به شرایط زندگیت حسودی کنن اقایونم احتمالش هست که مشکل اخلاقی داشته باشن حواست جمع باشه مشاور مرد حق نداره لمست کنه که مثلا میخواد همدردی کنه و ...