2777
2789
عنوان

الوعده وفا

283 بازدید | 14 پست

به نیابت هر کسی که گفت دعا کردم و صلوات فرستادم ...ببخشید فقط عکس صاف نمیشه

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم خراسانیم نزدیکم هستیم اما از پارسال نرفتیم دلم کبابه دلم تنگه دلم حرمو میخاد دلم نشستن توی صحنو کتاب دعا بخونم و به چهره زائرا وتلاطم خادما نگاه کنم و میخاد دلم قدم زدن توی صحن امام خمینی میخاد دلم خرید از بازار رضا میخاد دلم میخواد از حوض طلایی آب سرد بخورم دلم عطر حرمو میخاد 

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗
تو رو خدا شفاعت طفل معصوم خواهرم رو از آقا بخواه خیلی حال دلم خرابه

چشمممم

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
من خودم خراسانیم نزدیکم هستیم اما از پارسال نرفتیم دلم کبابه دلم تنگه دلم حرمو میخاد دلم نشستن توی ص ...

چرا عزیزم 

به خاطر کرونا نرفتم

من خیلی رعایت میکنم میام