2777
2789

دور شکم نایلون تازه میزارم و بعد گن میپوشم، که تو طول روز عرق کنه، تا انشالله بعد عمری کمی سایزم کم بشه.

کسی تاحالا انجام داره تجربه ای دارید؟؟

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
به کلیه اسیب میزنه اخه این چه کاریه بابا🙄🙄

دیگه خسته شدم. یه مدت میخوام این کارو کنم  حالا یا با نایلون یا بدون اون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دو روزه دارم با یه اپلیکیشن ورزش مخصوص کم کردن پهلو و شکم می کنم. فکر می کنید اثر داره؟؟ برنامه 30 روزه دارهlose weight app زانو درد و کمر درد دارم نکنه ضرر داشته باشه؟  کمرم رو دقیق نمی دونم ولی فکر کنم دیسک هست 

من دو روزه دارم با یه اپلیکیشن ورزش مخصوص کم کردن پهلو و شکم می کنم. فکر می کنید اثر داره؟؟ برنامه 3 ...

اره عزیزم تاثیر داره من انجام میدادم ولی به مرور تمرینا خیلی سخت شد دیگه جان نداشتم گذاشتم کنار😅

ورزش میکنی که عرق کنی، یا همینطور عادی؟ این چند روزه شروع کردی، پلاستیک شنیدم ولی نشنيدم بگن با گن م ...

عادی هم عرق میکنم

من دو روزه دارم با یه اپلیکیشن ورزش مخصوص کم کردن پهلو و شکم می کنم. فکر می کنید اثر داره؟؟ برنامه 3 ...

منم چون کمر و پام مشکل داره هر ورزشی رو نمیتونم انجام بدم. راضی هستی ازش درد نمیگیره کمرت؟

دیگه خسته شدم. یه مدت میخوام این کارو کنم  حالا یا با نایلون یا بدون اون

عزیزم پلاستیک حساسیت زا هست..مخصوصا وقتی عرق میکنی دیگه بدتر...به جای اینکار حلقه بزن

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙